Har du spilleproblemer? Bliv en del af en lokal støttegruppe

Det danske center for ludomani behandler 700 danskere for ludomani hvert år. Det er med garanti ikke i nærheden af hvor mange som lider af spilleafhængighed og har problemer med at varetage deres økonomi ift. spil. Derfor har vi hos Betbetter lavet denne service. Den er simpel og gratis, men hvis du har spilleproblemer så brug 1 min på at sende en ansøgning afsted, så skal vi nok forsøge at parre dig op med en gruppe, hvis vi har en i realistisk afstand fra dig.

En stor udfordring

Det danske center for ludomani behandler 700 danskere for ludomani hvert år. Det er med garanti ikke i nærheden af hvor mange som lider af spilleafhængighed og har problemer med at varetage deres økonomi ift. spil.

Center for Ludomani

I Danmark er vi så heldige, at vi har et center for ludomani, som også står klar til at hjælpe. Ring til dem på 70 11 18 10 eller hop ind på deres hjemmeside og læs mere om mulighederne for hjælp og behandling nu.

Gratis og nemt

På grund af ovenstående har vi hos Betbetter lavet denne service, for at give en hånd med. Servicen er simpel og gratis, men hvis du har spilleproblemer så brug 1 min på at sende en ansøgning afsted, så skal vi nok forsøge at parre dig op med en gruppe, hvis vi har en i realistisk afstand fra dig.

 
Fields marked with an * are required