Skal man betale skat af sin odds gevinst?

 
 
Skal man betale skat af sin odds gevinst
 
 

Så længe den bookmaker du spiller hos har dansk spillelicens, så er dine odds gevinster skattefrie. Alle bookmakere med dansk spillelicens er reguleret af staten og det betyder at du som spiller kan udbetale dine gevinster skattefrit og derfor ikke skal indberette dit overskud.

Derfor anbefaler vi selvfølgelig at du sørger for at tjekke op på de bookmakere du gerne vil bruge, eller holde dig til de store som du kender og som laver reklamer i fjernsynet, så har du med sikkerhed en bookmaker som har dansk spillelicens.

Her på Betbetter har vi kun lavet reviews af bookmakere med dansk spillelicens og derfor kan du være sikker på at vælge en spiludbyder med dansk spillelicens.

Vælger du en bookmaker som ikke har dansk spillelicens

Vi kan ikke give den bedste vejledning omkring det, da vi ikke selv gør brug at bookmakere udenfor Danmark og derfor ikke har dansk spillelicens. Men du skal betale skat af din gevinst af dit overskud hvis det er uden for EU, det kan være mere besværligt at få en kontobekræftet, du får ikke den her gode kundeservice på dansk eller hurtige support.

Har du derimod tilmeldt dig rofus og dermed ikke kan spille hos bookmakere med dansk spillelicens, så kan man spille hos bookmakere som ikke har. Det er IKKE NOGET VI ANBEFALER. Men i og med der ikke er så store reguleringer som på det danske marked, under dansk spillelicens må bookmakerne ikke bare give dig bonusser og kampagner igen og igen, for at holde dig aktiv med at spille dine penge væk. Det kan man komme uden om ved at spille hos bookmakere uden dansk spillelicens.

Derudover findes der et helt hav af bookmakere som ikke har dansk spillelicens udenlandsk, du skal være klar over at sikkerheden er større hos din bookmaker med dansk spillelicens.

 
No Comments