RÅDGIVNINGSFORLØB

KOM STÆRKT FRA START

8.500 DKK

Ideel for dig som ikke tjener penge på betting i dag, men gerne vil lære gamet og komme et par skridt foran.

Regnskabsprogram inkl. introduktion

Du får adgang til vores regnskabsprogram. Derudover får du introduktion til brug af et betting regnskab, samt hvordan du skal bruge det til optimere dine spil på sigt.

Undervisning i bettingstrategier

Der findes mange forskellige bettingstrategier og alle professionelle har deres egen. Du vil få 45 minutters alene undervisning over skype, hvor du bliver introduceret til de strategier som flere professionelle bruger for at lave regelmæssigt overskud.

Bankroll og spillesummer

Bankroll management er et af de vigtigste aspekter inden for betting. Det er ofte bankroll management som afgører om en spiller taber eller vinder penge på den lange bane. Netop derfor inkluderer denne pakke en gennemgang af tilgængelige værktøjer for at sikre dine indskud og dine spillesummer i det lange løb.

Kognitiv partitagen (tankefejl)

Udtrykker er originalt blevet coined "cognitive biases" og det er et udtryk du bliver familiær med igennem dette kursus. Uden en forståelse for de tankefejl vores hjerner laver er man væsentligt dårligere stillet imod intelligente bookmakere.

Statistik og game theory (spilteori)

Statistik set skal der kun være 23 mennesker i et rum før der er 50% chance for at to af dem har fødselsdag på samme dag. De fleste spillere distancerer ikke nok imellem tilfældigheder, statistik og hvordan det bør/vil påvirke odds. Derfor er basis økonomisk matematisk statistik sidste del af introkurset for spillere. Her vil også blive gennemgået statistikforståelse ift. odds, kampe, spillere med videre.  

FOR DIG SOM VIL GÅ PRO

22.000 DKK

Denne type rådgivning er for dig med meget erfaring, men gerne vil tage det skridtet videre og leve af betting.

Indeholder hele intropakken

Det basis forløb vi tilbyder er inkluderet i denne pakke. Vi oplever mange dygtige spillere, som stadig har noget at lære inden for statistik, kognitive biases, regnskab, analyse og spilteori. Derfor skal enhver igennem det forløb, selv hvis de har års erfaring.

Avanceret regnskabsanalyse

Som erfaren spiller ved du, at det er marginaler som afgører om du tjener penge, på den lange bane, eller om det bliver et snævert underskud. Derfor er et af de vigtigste steder for profitoptimering i dit regnskab. Avancerede analyser illustrerer og visualiserer hvilke sportsgrene, ligaer, hold/spillere og eksterne eksperter, som du faktisk har en konsekvent positivt tilbagebetaling fra, og hvilke som i virkeligheden koster dig penge i det lange løb.

Løbende sparring

Erfarne spiller ved godt, at de laver fejl. Enhver som vil leve af betting må indse, at når man arbejder i denne branche, så er ekstern validering af ens strategier og spil, en meget lukrativ proces. Derfor får du med dette forløb kontinuerlig sparring; Det er 3 skype sessions og 3 regnskabsanalyser, fordelt over 6 måneder.

OPTIMERING FOR PROFFER

+40.000 DKK

Du lever af betting, men har behov for andre eksperters sparring, feedback og indsigter i markeder.

Inkl. basis & turning pro pakkerne

Vi oplever mange dygtige såvel som professionelle spillere, som stadig har noget at lære inden for statistik, kognitive biases, regnskab, analyse og spilteori. Derfor er både basis og turning pro fordelene inkluderet i denne pakke.

Mastermind gruppen

De fleste som lever af betting eller tjener substantielle summer på betting savner ekspertise fra andre. Vores mastermind netværksgruppe er for semi- og professionelle spillere. Der er kvartalslige meet-ups som inkluderer wine and dinning når ekspertgruppen samles for at sparre og bygge lukrative relationer. Netværksgrupper er hyggelige, men den personlige relation skaber glæde ved betting og vigtige bekendtskaber når profitable spil jævnligt lander i indbakken - spil som derudover ikke ser dagens lys på fora mv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hvis jeg fortyder (returpolitik)?

Det afhænger af hvilket forløb du køber, samt hvor langt i forløbet du er. Vi tilbagebetaler glædeligt pengene til dig hvis du inden for 14 dage efter fortryder dit køb og gerne vil trække dig fra forløbet.

Hvilken pakke er rigtig for mig?

De fleste skulle gerne identificere sig med en af de tre grupperinger vi har skræddersyet forløbene til. Hvis du er i tvivl om hvor du vil få mest læring og gavn, så skriv endelig til os, så kan vi sandsynligvis hjælpe dig med at finde den rigtige løsning for dig.

Hvorfor er priserne som de er?

Der vil være mange som føler at vores priser er høje, men ligeledes mange som grundet deres forståelse for potentialet finder stor værdi i vores forløb. Derfor vil priserne, alt afhængig af niveau og seriøsitet, virke dyre eller billige. Priserne er som udgangspunkt ikke til forhandling, men hvis du har specifikke behov, så send os en mail.

Hvem er med i mastermind gruppen?

Medlemmerne af mastermind gruppen er ikke offentlig tilgængelig. Det skyldes, at de fleste som lever og tjener mange penge på odds, ikke vil tilkendegive dette i et offentligt forum. Det behov for privatliv respekterer vi, hvorfor vi ikke kan afslører hvem som deltager i vores mastermind sessioner.