Over/Under Mål

 
 
Over/Under Mål Betbetter
 
 

Alle der har oddset før, de kender til spil muligheden OVER eller UNDER, det kan være Mål, Hjørnespark, Kort, Point, TD’s, en give spiller scorer over eller under mål, point eller bolde. Ja spil mulighederne på over / under kan være utrolig mange. Bet365 har på nogle kampe over 220 forskellige væddemål.

Hos bookmakerne er det et odds hvor tilbagebetalingen er høj og man bliver godt betalt på at spille på over / under, kontra mindre markeder.

Markedet Fodbold – Over / Under

Antal mål i kampen

0,5 mål, 1,5 mål, 2,5 mål, 3,5 mål, 4,5 mål osv

Antal mål kampen + vinder

Et af de sjovere spil hvor du selvfølgelig får et højere odds

Antal mål i kampen for ét bestemt hold

Jeg havde et spil i weekenden for Bayern, en Bayern sejr gav 1,36 ude mod Schalke, jeg vælger at taget spillet over 1,5 mål til Bayern til 1,50. De vinder godt nok kampen 0-2 og bettet bliver vundet. Men kigger man på Bayerns sidste 9 kampe .har de kun 1 kamp hvor de ikke score over 1,5 mål, og det er den første kamp i pokalen hvor de lå med 92% i bold besiddelse i 2. halvleg

Antal mål i enten 1. eller 2. halvleg

For at tage kampen vi lige har nævnt Drochtersen/Assel – Bayern i pokalen, første kamp – Bayern ligger og presser på længe i første halvleg men kan i få bolden ind. De fleste ville nok have spillet over 1,5 mål i første halvleg efter 20 minutter til omkring odds 2.00. Her kan det være en god idé at tænke om værdien er der.

I fodbold når man spiller på mål, ligger linjen som regel på under eller over 2,5 mål i kampen. Det der er vigtigt at huske, når man spiller sit spil på over eller under 2,5 mål er at man har tænkt kampen igennem og tænker et kamp scenariet hvordan kampen kan udvikle sig.

Vi så Ronaldo der i sin første Champions League kamp for Juventus fik rødt kort efter 25 minutter, grundet uro i angrebet. Det er noget som selv den vildeste analytiker ikke kunne have taget med i sin forberedelser. – Men i sådan en situation her, ser man at over 2.5 mål i kampen taber hurtigt sin værdi.

VIGTIGT!

Er alle profilerne klar?
Levere de mod offensive trupper?
Spiller de offensivt eller defensivt?
Spare de spillere eller får en spiller mindre tid på banen?
Derby / top opgør?
Kan statistikker hjælpe dig? JA og NEJ.

OBS – Det er ikke muligt at tilføje både over 2,5 mål og over 3,5 mål på samme kamp til sin kupon.

– Mange der spiller livespil på mål, venter helt konsekvent med at spille til der er gået 15-25 minutter også derefter spiller spilmuligheden over 0,5 i første halvleg, hvis resultatet stadig er 0-0.

– Generelt når man spiller på over eller under, så kan det have sin fordel at kende til de hold man spiller på, især hvis du spiller live, så kan du have mulighed for at finde koden til at knække bookmakeren via under / over spil.

– Et andet spiltip jeg er begyndt at se mere og mere er antallet at mål i kampe altså 1-3 mål, 2-4 mål, 2-3 mål, 2-5 mål osv. Det er et spil hvor du ikke får det højeste odds, men du har en god mulighed for at ramme over eller under, hvis din vurdering ligger omkring de 2.5 mål. Så kan det have mere værdi at spille denne mulighed. Kan dog ikke spilles hos alle bookmakere.

 • Fodbold er det som der bliver spillet mest på hvis vi kigger i Europa. Men der er bestemt også andre muligheder.
  – Dart
  – Badminton
  – Esport
  – Håndbold
  – Basket
  – Tennis
  – NFL
  – MLB
  – Der er selvfølgelig mange flere
 
No Comments