Odds på NBA

 
 
Odds paa NBA
 
 

NBA er inden for de seneste år blevet utrolig populært her i Danmark. Vi køber flere trøjer end tidligere og de bliver ikke blot brugt til karneval eller udklædning, folk går i det til dagligt eller bruger dem som træningstrøjer, nok om det.

Basketball og NBA blev tidligere sendt på DK4 og her var det begrænset hvor mange som faktisk havde DK4 eller så NBA, men Bilde og Wang som er kommentatorer på NBA har gjort et kæmpe stykke arbejde for at udbrede NBA og basket generelt her i Danmark. De driver den danske NBA-Podcast.

Kort om NBA

NBA står for National Basketball Association, i dag har ligaen 30 hold fordelt på konferencer som deles op i øst og vest, herunder kommer de 3 divisioner som er delt ud over hvor disse hold er placeret rent geografisk.

NBA-holdene spiller 82 kampe, som er det vi kalder grundspillet, her efter er der 8 hold fra øst og 8 hold fra vest konferencen som går videre til playoff, hvor de spiller bedst af 7 kampe. Vinder man de første 4, så er man videre.

Betting spilmuligheder på NBA

Når der bliver spillet så mange kampe (82 i grundspillet), så kan der også være store udsving i trupper og det er noget du som oddser skal være særligt opmærksom på. Du kan ikke altid stole på din første og bedste kilde når du tjekker hvilke spillere der er med, sørg derfor at tjekke op på skader inden du spiller.

De mest poplærer spil

Asian handicap spil – det fungerer på den måde at du sætter et spil på fx Los Angeles Lakers mod Golden State Warriors, der spiller du på -3.5 point til Lakers til 1.90, Lakers skal altså vinde kampen med 4 point eller mere.

Over/under spil – Det er ret enkelt og det siger sig selv. Spiller du på over 188,5 point og der kommer 188 point, så har du tabt dit spil. Der bliver typisk lavet mellem 180 til 240 point i en NBA kamp.

Lige på spil – her spiller du på vinderen af kampen, overtid tæller med. Det gør det ikke hvis du spiller det som 1×2.

Mindre markeder

Når du spiller på mindre markeder, altså spiltyper som ikke så mange spiller, så har du altså mulighed for at vinde over bookmakeren hvis du kan specialisere dig i fx spiller match-ups. Hvem spiller spillerne overfor i givende kamp, kend spillernes stil og derved kan du spil på antal point, antal assists, antal rebounds, antal blocks, her kan du spille på over eller under, nogle af dem er sågar lagt samme så du kan spille på markedet over en spiller som laver et antal af dem alle 3. Til det kan du bruge appen TheScore.

Kan du specialisere dig i dem som kommer niveauet under topspillerne, men som stadig spiller hver kamp, så har du et marked hvor du godt kan komme til at lave en solid tilbagebetalingsprocent. Her snakker vi ikke de bedste NBA spillere i ligaen som er LeBron James, Anthony Davis, Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard, Kevin Durant eller Stephen Curry. Vi snakker dem som er på vej til at blive næste generations NBA-stjerner som Zion Willamson, LaMelo Ball, Anthony Edwards, Patrick Willams, James Wiseman for blot at nævne nogle af dem. 

Udover player specials er der selvfølgelig også:

Hvem vinder første halvleg?

Antal point scoret af 1 hold?

Vinder af et enkelt quarter?

Over/under i hvert enkelt quarter?

Der findes et hav af muligheder, vi vil ikke tømme din hjerne med det her.

Live betting på NBA

Sidder du og ser kampene, så kan der være rigtig gode penge at hente ved fx store udskiftninger hvis et hold kommer langt foran i første quarter. Dermed laver de typisk udskiftninger i 2. quarter som kan være med til at give dig et value spil hvis du reagerer hurtigt. Eller skulle der komme en skade på et player special, så kan man altså også få nogle odds hvis man er hurtigt, her snakker vi 30 sekunder du har.

Spiller du på NBA live, så sørg for at have en bookmaker som er hurtig, gerne med tv, så du kan se kampen, hvis du er på farten.

Tips til NBA betting

Hold tungen lige i munden og spil ikke på det samme hold, hver kamp.

Sørg for at lav research på skader og startopstillinger, hvem der rejser med til hver kamp.

Få altid det bedste og højeste odds – Det gør du ved at være have en konti hos flere bookmakere.

Køb evt. NBA league pass på NBA eller se rigtig meget NBA på din egen bookmaker.

Du skal ikke kigge på kampe som er blevet spillet for 2 eller 3 sæsoner siden, når du kigger på seneste indbyrdes opgør. Draft picks, transfere og spiller byt mellem holdene kan have kæmpe betydning for dine spil hvis du udelukkende kigger på historik på tidligere indbyrdes opgør.

Hold øje med hvor mange kampe de har spillet inden for de sidste par dage, har et hold spillet 3 kampe på 4 dage og det andet hold har spillet 1 kan det også have betydning for værdien i spillet.

Der kan ligge rigtig mange penge i hvis du kan finde frem til underdogs mod de større hold i NBA, der bliver spillet så mange kampe at top holdende ikke kan vinde hver gang. Derfor hvis du kan finde de her kampe og holde tungen lige i munden, så er der en chance for at profitere den her vej.

 
No Comments