Odds På Hjørnespark

 
 
Odds på hjørnespark betbetter
 
 

Hjørnespark er et marked der bliver større og størrer, det er dog et marked hvor man skal have ekstra godt øje på de hold man spiller på, og bestemt også dem man spiller mod. Hvorfor man skal det? Ja, det har vi taget et kig på.

Betting markeder for hjørnespark

Antal hjørnespark i kampen

– Måske det største marked indenfor hjørnespark – over eller under 10,5 hjørnespark lyder linjen normalt på. Den kan dog svinge alt efter hvilke hold der møder hinanden.

Antal hjørnespark i kampen for ét bestemt hold

– Her er det vigtigt, man vælger linjen der ligger fx over 5,5 hjørne i stedet for hvem der vinder. Da hvis man vælger vinderspil på hjørne, så kan uafgjort tælle med.

Handicap hjørne

– Her er det en kæmpe fordel hvis du kender til holdets måde at spille på. Det kræver du ved om midtbanen trækker ind i banen eller kanterne går uden om og dermed presser ned og prøver at få lagt bolden ind over og dermed udfordre.

Flest hjørne til et hold

– Hvis man tager et kig på Napoli, deres første 4 kampe denne sæson har de fået flest hjørnespark og er et mandskab der presser længst fremme på banen. – Da de så spillede i champions league mod Røde stjerne beograd, var det så i halvlegen at der stod 2-1 til Røde stjerne i hjørne. – Her valgte jeg så spillet der hed over 3.5 hjørne til Napoli, i stedet for flest hjørne til. Den endte 8-8 i hjørnespark.

Først til 5, 7, 9

– Igen her er det vigtigt du kender til holdet, Bayern er et hold der styrer i den tyske bundesliga og derfor tit dem vi ser komme først til 7 eller 9 hjørne. Med stor forskel på bund og top i de større ligaer så sker det at hold kommer først til 9. Men det er ikke hver runde det sker. Så husk better safe than sorry og måske derfor genovervej dit valg på først til 9 hjørne.

Hvorfor liveodds på hjørne?

– Ja som bettet med Napoli over 3,5 hjørne efter de kun havde fået 1 i første halvleg. Giver det god mening som at vores spil inden kampen lød på over 5.5 hjørne til Napoli. Det er Champions League og Napoli spiller kamp hvor de skulle have haft 3 point.

Din konklusion om du har et godt bet.

Hvad er det vigtigt man husker på når man oddser på hjørne?
– Er opstillingen som den skal være, er de offensive profiler med?
– Mangler holdet du spiller mod centrale forsvarsprofiler eller backs?
– Har holdet en tendens til at få flere hjørnespark på udebane?
– Liveodds – højt pres spil er noget man ser, hvis man ser den kamp man spiller på. Ændring af resultatet kan give et spil hvor bookmakeren betaler dig lidt højere igen hvis du er hurtig.
– Tip: Unibet har gode linjer på over / under hjørnespark på et givent hold.

 
No Comments