MRGREEN BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på MrGreen med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode 100BONUS som giver 1.000 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om MrGreen er det rigtige sted for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af Bet365.

 
MrGreen Bookmaker Bonus
MrGreen Mobil Bookmaker Bonus

Opsummering

anmeldelse

MrGreen er et stort betting selskab der tilbyder mange forskelige muligheder. De har det største udbud af spil på tværs af sportsgrene, en god kundeservice, gode odds, mange live spil og en brugervenlig hjemmeside og mobil app.

MrGreen bonus

Hvis du sætter 500 kroner ind på din MrGreen konto så får du 500 kroner i bonus ved brug af bonuskoden fra Betbetter. Hvis du sætter 200 kroner ind får du 200 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til femhundrede kroner i bonus, bonussen fungere som et freebet. Den bonus, som du får igennem bonuskoden, skal har ikke et gennemspilningskrav, dog skal den spilles til odds 1.80 eller derover, for at du beholder den.

Live betting udvalg

Der er mange der elsker live betting, og det er fordi du giver dig selv mulighed for at få en fair chance for at fange MrGreen på det forkerte ben. For at kunne gøre det er det vigtigt med livestreaming, da man må erkende det er nemmere at vinde og bookmakeren hvis du ser alt du spiller på. Bruger du CASH-OUT normalt, skal det siges MrGreen ikke tilbyder CASH-OUT.

Spilmuligheder på MrGreen

Uanset om du vil spille på UEFA Champions League, NBA, eller lidt La liga. Så giver MrGreen over 100+ spilmuligheder på det store kampe. Er du til første målscore, X i første halvleg eller en kupon, så giver vi en bonus til MrGreen

Som du kan se til højre (nedenunder på mobil) så er har de inden for tennis for eksempel video på langt de fleste kampe, hvilket er super fedt.

God på 
live betting

Udemærket
live betting

MrGreen Mobil Bookmaker Bonus

Udbetalingsprocent

Udbetalingsprocenten kan du se lidt som et gebyr man betaler for at spille hos en bookmaker. Alle bookmakere, inklusiv Bet365, tager nærmest en procentdel af det du spiller. Hvis MrGreen eksempelvis vurderer at en basketball kamp er fuldstændig lige (50% chance for at hold 1 vinder og 50% chance for at hold 2 vinder), så får du typisk odds 1.92 på at spille på en sejr til en af dem. Hvis ikke de skulle tjene penge, så ville de jo i virkeligheden give 2.00 på begge spillere. Den %-sats som de tjener afgører hvor stor udbetalingsprocenten bliver. Når du spiller Lotto så er det omkring 55% som bliver udbetalt, når du spiller, også for din bonus, på MrGreen så er det omkring 95%.

MrGreen Kundeservice

De har et super Support center, hvor man kan finde svar på mange ting, hvis du ikke finder svaret der så kan du skrive til dem på chat, dog bliver det muligvis på engelsk. Man kan også skrive en mail.

Sportsgrene og ligaer

MrGreen, har et enormt udvalg på alt om det er Amerikansk football, basketball, baseball, fodbold eller tennis. Så har MrGreen et spil. Du kan også gå ned og tage mindre sportsgrene som badminton, dart eller esport, mulighederne er store hos en så stor bookmaker som MrGreen. Du trykket på linket neden for og se MrGreen, navigere rundt på sitet, se om det er en bookmaker for dig. for så har vi en bonus der giver op til 1000kr.

Mobil design og MrGreen appen

De har et meget brugervenligt design i stil med Unibet, hvis man kender til Unibet, vil man ikke have noget problem med at navigere rundt. Derudover så fungerer live betting funktionen rigtig godt på mobil. Det er lidt ærgeligt man ikke kan live streame via MrGreen. Mon ikke det kommer.

Man vil ofte gerne oddse/spille fra mobilen da man på mobilen ikke behøves at logge ind med NemID.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig