KELLY CRITERION BEREGNER

Den mest anderkendte måde at udregne hvor meget man skal spille (læs: indsats) er Kelly Criterion metoden. Du kan naturligvis helt gratis benytte vores beregner nedenfor.

 

Indtast oddset på udfaldet

Hvad er oddset på det udfald du har chancevurderet ovenfor?

Indtast chancevurdering (i %)

Hvor mange % vurderer du, at der er for at et udfald sker? Så f.eks. hvad er sandsynligheden i procent for at Liverpool slår Chelsea. Selv hvis du tror Liverpool vinder må du aldrig glemme, at der også er en chance for at modstanderholdet vinder.

Indtast din bankroll (spilleformue)

Under elementet bankroll skal du indtaste hvor mange penge du har på dine spillekontoer. Husk ikke at spille for penge du ikke kan tåle at tabe.

Beregneren gør resten

Nu gør beregneren sit arbejde og udregner på baggrund af flere variable hvor meget du burde spille.

FORSTÅ METODEN I BEREGNEREN

De fleste anderkendte professionelle spillere benytter Kelly Criterion metoden fordi de både tager højde for din spilleformue, men også værdien og risikoen ved det pågældende spil.

Nogle vælger konsekvent at spille 3 eller 5% af deres bankroll (spilleformue) hver gang de spiller. Det kan være en meget risikobetonet affære, hvis oddsene er høje og sandsynligheden for gevinst dermed er lille (omend middelværdien/betvaluen måske er rigtig fin). Derfor tager Kelly metoden også hensyn til sandsynligheden for dit spil samt betvalue. Så beregneren laver faktisk en cost-benefit analyse af hvor stor er risikoen og hvor stor er værdien af spillet. Ud fra det beregner den hvor meget du bør satse/spille.

 
Kelly metoden betting spilindsats