Hvorfor bliver man limiteret hos bookmakerne?

 
 
Hvorfor bliver man limiteret hos bookmakerne
 
 

For at gøre det kort så kan bookmakerne limitere dig, hvis de syntes du ikke overholder deres retningslinjer eller du er alt for profitabel. Du kender sikkert en eller 2 som har vundet meget i en kort periode og derfor er blevet limiteret af en bookmaker.

Det kan svinge meget fra bookmaker til bookmaker, hvem der vælger at limitere dig og hvor hurtigt det sker, hvis du begynder hurtigt at vinde mange penge. Bookmakerne lever at dit underskud og vinder du derfor 50, 100 eller 200.000 kr. Så bliver du en for dyr spiller at have for dem.

Hvad skal du gøre for at bookmakerne ikke limitere din betting konto?

Har du fx spillet for ret lave beløb på din konto og spillet på flere kampe af gangen, så er chancen for du bliver lukket ned ret minimal, nærmest ikke eksisterende. Begynder du derimod at spille mere kontrolleret, spiller singler og større beløber, hvor de begynder at kan se et mønster i dit spil som bliver en dårlig forretning for dem, så kan det ske du bliver lukket ned.

Mange kender til metoden hvor man opretter sig hos alle bookmakerne og får deres åbningsbonusser, for at få 100% af sin indbetaling. Derefter spiller man bookmakerne op mod hinanden og spiller tætte kampe og sætter beløber som kunne lyde sådan her 980 kr. på over og 1020 hos den anden bookmaker og spiller videre for at kunne hæve overskuddet fra sine bonusser.

Dette system har været brugt af mange igennem mange år til at ”snyde” bookmakerne, og er derfor et system som bookmakerne udmærket kender til. Derfor er det næsten så sikkert som amen i kirken at du her vil blive limiteret på nogle af bookmakerne, hold dig derfor fra ovenstående betting teknik til at få bonussen ud på den her måde.

Det bedste tip

Man skal gøre brug af flere bookmakere og dermed spille hos flere bookmakere, så du ikke kun spiller på en hest i form af bookmaker. Er du en spiller som laver overskud på sports betting, så kan du opleve at du får lukket din betting konto, og derfor skal finde frem til andre steder at spille. Du kan altid spille hos Danskespil eller hos Cashpoint, hvor kan spille i kiosken. Udover det skal du ikke gøre brug af surebets, da hvis du vinder meget på en bookmaker, så vil du ret hurtigt blive lukket ned på den konto, hvis det opdages. Og det gør det selvfølgelig over tid. Du kan godt gøre det en gang i mellem, men du skal ikke kun gøre surebets til dine både at blive en vindende spiller på.

 
No Comments