Hvordan fungerer units?

 
 
Hvordan fungerer units
 
 

Units bliver brugt af mange professionelle oddsere, det sikre sig at man spiller ud fra fornuft og ikke bare et beløb som man lige tænker passer ind. Køber du odds af betting eksperter, så skal de meget gerne bruge units system og ikke bare et beløb som du skal smide på oddset. Er det bare beløb, og de måske smider 500, 1000 eller 2000, så kender du ikke deres bankroll, og derved kan man heller ikke afmåle på hvor meget de i realiteten laver i overskud. Du ser jo sjældent deres kupon og derfor spiller mange slet ikke det beløb de sætter på kampen.

Typisk vil man spille ud fra 0,5 til 5 units eller fra 1-10 units. Det er en vurdering af et spil, som er med til at vælge hvad antal units man spiller på en given kamp.

Grunden til units fungere godt er at man som udgangspunkt har en startkapital på et beløb som kunne være 1000, 2000, 5000 eller 10.000 kr. så betyder 1 units altså du skal spille 1% af din bankroll, 2 units betyder du skal spille 2% af din bankroll osv op. Det gør at du ikke kommer til at spille hasaderet og spille ud fra hvad andre spiller, det betyder at du kan spille ud fra din egen bankroll og din egen økonomi.

Der er ingen der vinder hver gang i betting, selvom de måske sælger det som om at de gør. Det betyder også at selvom du har fulgt en i en odds gruppe på Facebook, og det ser ud til han har ramt de sidste 15 spil, og du lige har fået 1000 kr. i fødselsdagsgave og tænker du lige kan spille dem alle på næste spil han kommer med. Så er intet altså sikkert i betting og derfor kan du lynhurtigt tabe din bankroll, hvis du ikke gør brug af overstående. – Det er den metode alle dem som ikke bruger sportsbetting som langvarig investering.

Ser du bare betting som gamling, som rigtig mange andre gør og smider en 100, 200 eller 500 mand i ny og næ for sjov. Så er det typisk at når man vinder, så spiller man et større beløb fordi man tror man er den bedste og man ender hurtigt med at tabe gevinsten og mere til. Derfor anbefaler vi også at hvis du spiller bare et par gange om ugen, så hør i din bank om det er muligt at få lavet en konto, som udelukkende bliver brugt til betting. Her kan du så overføre penge fra hver måned forhåbentligt og derfra bygge din bankroll stille og roligt op. På den her måde ser du altså sports betting på mere strategiskvis.

Tip nr. 1. Aldrig spil ud fra de beløber som du ser andre har på deres kuponer, du kender ikke deres økonomi, du ved ikke om de er ludomaner som ikke kan styre deres økonomi, du har intet kendskab til deres kendskab omkring det angivende væddemål.

 
No Comments