Hvordan bliver man professionel sportsbetter?

 
 
Hvordan bliver man professionel sportsbetter
 
 

Vi har alle startet et sted med at smide 10, 20, 50 eller 100 kr. Men de færreste oddsere har spillet singler for 3, 5 eller 10.000 kr. Denne artikel er ingen anbefaling til du skal begynde at spille for højere beløber, vi vil blot gøre dig klog på hvad det vil sige at være professionel gambler og have det som ens levevej.

Betting er ikke for alle, ligesom aktier, starte virksomhed, svømme eller stå på ski. Det kræver man holder tungen lige i munden og udvikler sig dag for dag, man skal sørge for at have styr på bestemte og enkle markeder. Du skal vinde over bookmakerne, du skal sørge for ikke at spille på spil du ikke ser værdi i, altså det der kaldes hyggespil.

Hvordan finder en ekspert oddser værdi i et spil?

Er det en seriøs odds ekspert, så kigger de ikke på oddset i første omgang, men de kigger på kampen og statistikkerne for derefter at sætte deres egne odds, som de så sammenligner med det som bookmakerne giver. Er der værdi i spillet, så begynder man at kigge ind i kampen og undersøge hvorfor oddset er som det er. Det giver dig et billede af hvordan du har vurderet kampen og oddset, for derefter at se hvad du ved om kampen.

Hvordan får jeg det højeste odds?

Du skal følge med på sociale medier, journalister, nyheder osv. Ved at gøre det kan du være hurtigere end bookmakerne, når der bliver lavet opdateringer omkring fx skader, ændring i opstilling mm. Det betyder kort at hvis fx Barcelona spiller mod Atletico Madrid ude, og Atletico melder at de mangler Suarez og Felix, mens bookmakerne stadig ikke har opdateret det, så vil din værdi på Barcelona sejr være langt bedre og oddset vil falde lyn hurtigt. Derfor skal du finde frem til de rigtige at følge og være kort fattet og spille lyn hurtigt i disse situationer. Oddsportal.com kan være et af de steder hvor du tjekker på om odds ændre sig.

Kort sagt så betyder det altså du kigger efter værdi i et spil og ikke efter hvor højt oddset er. Du skal sørge for at det odds du får, er højere end hvad oddset slutter i inden kamp start. Her snakker vi at du vil kunne få mange procenter højere odds og dermed over tid, vinder man over bookmakeren.

Skal man bruge flere forskellige bookmakere?

For at du kan finde det højeste odds og slå bookmakerne, så skal du simpelthen gøre brug af flere bookmakere. Spiludbyderne Unibet, Cashpoint, Nordicbet eller Danskespil er alle konkurrenter og derfor har de også forskellige odds. Gør du kun brug af en bookmaker, så vil du altså tabe mange procenter nærmest hver gang man spiller. Spiller ud på et odds 1.95 hos din bookmaker du plejer at spille hos, men en anden bookmaker har det samme spil til odds 2.05, er det altså 10% mere gevinst. Derfor er det altså vigtigt man gør brug af så mange bookmakere som muligt, for at man vinder mest muligt på alle sine placeret spil.

Bankroll et vigtigt element

Noget af det vigtigste er at du har kontrol over din bankroll, det der sker for mange ny startede sportsbettere er at de ikke har kontrol over deres bankroll. De spiller for høje beløb efter de har vundet en gevinst, det betyder at de hæver procenten af deres bankroll og dermed ikke spiller klogt, men aggressivt.

 Så har du en plan om du gerne vil være professionel inden for sports betting, så skal du bygge din bankroll stille og roligt op. Om du sætter 1000 kr. af og spiller 5% hvergang, altså 50 kr. så vinder du det samme procent vis som hvis du sætter 10000 kr. til din bankroll og spiller 5%, altså 500 kr. Overtid vil du komme op i samme niveau, vigtigst er at du følger din bankroll og spiller kontrolleret.

Mange professionelle oddsere gør det at de spiller ud fra et units system, hvor de giver et spil en værdi altså 1 units kunne være 1% også kører den op til 10 units hvor det så er 10%.

Har du ikke styr på din bankroll, så kan det have stor betydning for om du får betting som din levevej.

Hvordan holder man bankrollen i gang som professionel oddser?

Det vi høre er at dem som lever af betting, holder deres bankroll og retter den til løbende alt efter om der har været overskud eller underskud, om det er hver uge eller måned svinger. Men for at kunne leve af det, trækker mange deres overskud ud om de lever af, og køre deres bankroll stille og roligt løbende op.

Lav regnskab, hvor du kan følge hvor du vinder og taber dine penge, så du har kontrol over hvilke ligaer, sportsgrene, spilmuligheder hvor du vinder på dine odds. Dermed kan du finde frem til hvilke ligaer og spil du skal fokusere på.

Hold hovedet koldt

Den fejl mange begår når de vil spille, det er at når man taber vil de vinde deres penge tilbage. Det sker tit og derfor ænder mange i en situation hvor det hedder ludomani og ikke professionelt spil. Man taber altså kontrollen og begynder at spille på spil man ikke skulle spille på. Du må aldrig blot spille på et hold, fordi du syntes godt om det, du skal altid have styr på din analyse om det er et godt spil.

Det kan sammenlignes med aktier, når man lever af sine aktier, så er der dårlige og gode måneder.

 
No Comments