Hvilken bookmaker skal man vælge?

 
 
Hvilken bookmaker skal man vaelge
 
 

Det vigtigste er at du vælger en bookmaker med dansk spillelicens. Alle bookmakere vi har lavet anmeldelser om her på Betbetter er betting sider med dansk spillelicens.

For mange starter sportsbetting med en kupon på tanken, herefter bliver det noget som man gerne vil kunne gøre hurtigt. Derfor skal du have oprettet dig hos en online betting side, så du kan spille på de populære kampe online.

Undersøg markedet for bookmakere

Du kan læse om de forskellige bookmakere her på Betbetter, men vi anbefaler at du tjekker op på hvilke bookmakere som du gerne vil benytte selv. Nogle af de ting vi syntes du skal tænke over, er hvilken velkomstbonus bliver der tilbudt og om der kører kampagner til de store kampe, hvad er gennemspilkravet, har de live kundeservice eller god support.

Dernæst skal du kigge på udbuddet af spilmuligheder, er det kenyansk fodbold du profitere på fordi du har en kammerat der har godt kendskab til afrikansk fodbold, eller er det esport – cs-go, dota, lol, fifa eller spiller du blot på store kampe i champions league. Er det sidst nævnte, så kan du jo blot vælge en hvilken som helst dansk betting side.

Vi anbefaler, Unibet, 888SPORT, BWIN og Betfair.

Brugervenlighed bookmaker

Undersøg om sitet er brugervenligt for dig, altså om du nemt og hurtigt kan navigere rundt i deres design. Det skal være nemt for dig, derfor skal du også tjekke op på deres mobilservice om det er app eller via website. Får du den gode mobil oplevelse eller gør du ikke?

Udbetalinger og indbetalinger

Nogle oddsere vil gerne have deres penge lynhurtigt og andre kan godt vente lidt. Nordicbet er blandt de hurtigste til at udbetale penge til deres kunder, og kan gøre det inden for 15 minutter. Så det betyder altså, vinder du den store jackpot og gerne vil give gutterne en tur i byen, ja så kan det altså lade sig gøre med en bookmaker som udbetaler dine penge hurtigt.

Skal man bruge flere bookmakere?

Til og starte med synes vi du blot skal holde dig til en bookmaker, men ser du dig selv som en der gerne vil have de bedste odds hver gang, og spille mere som en professionel oddser. Så skal du have oprette dig rundt på alle de forskellige top bookmakere i Danmark, for at du kommer til at vinde maksimalt. Det giver mest mening hvis du spiller singler.

 
No Comments