Hvad er et surebet? – Og hvorfor udnytte det?

 
 
Surebetting, hvordan gør man l Betbetter
 
 

Surebet er et bet, hvor man spiller på samtlige udfald indenfor et marked. Det der så gør det til et surebet er, at uanset hvad udfaldet bliver, så vinder man flere penge end man har spillet for.

Lad os prøve med et eksempel:

Eksempel:

Real Madrid mod Barcelona
Bet365 – Over 2,5 mål – Odds 2,1
Unibet – Under 2,5 mål – Odds 2,1

Spilles der på begge udfald er man sikret uanset hvor mange eller få mål der kommer i kampen. Hvis vi har en kapital på 100 kroner så spiller vi 50 kroner på hvert af udfaldene.

Over 2,5 mål – 50 kr * odds 2,1 = afkast på 105 kroner
Under 2,5 mål – 50 kr * odds 2,1 = afkast på 105 kroner

Uanset hvad får vi altså 105 kroner retur og har dermed tjent 5 kroner. 5 Kroner lyder ikke af meget, men set i et andet perspektiv så er afkastet 5% af det vi spiller for (væsentlig bedre end de renter man får i banken).

Surebet er en nem måde at tjene penge og 100% sikkert!

Så slipper du for at vente på de næsten intet givne renter i banken eller at investere i noget som ikke er 100% sikkert. Det smarte er at der ret ofte forekommer surebets selvom man ikke lige er klar over det.

Surebets’ene forekommer oftest kun på et par procent og afkastet er derfor ikke mange penge. Men i den lange løb kan det give et stort afkast. Hvis blot man tager sig tiden til at finde et surebet dagligt så er det klart den metode som giver det største afkast i længden, også helt uden risiko!

Fristet? Hvis ikke så lad mig stille det sådan her op.

Du tør ikke helt investere i dette projekt, men du går med til 500 kroner. Hver dag finder du et surebet på 5% hvor du ”investerer” de 500 kroner + det du har vundet igennem dette projekt. Efter den første måned vil du nu have 2161 kroner. Du har altså tjent 1661 kroner på en måned ved at investere 500 kroner, helt uden risiko.

Find gruppen ”Betbetter” du blot trykke på “Betbetter” så bliver du navigeret over til Facebook gruppen, der kan du være med helt gratis.

Klik her for at prøve vores Surebet Beregner.

 
No Comments