Er odds det samme som aktier eller andre investeringer?

 
 
Er odds det samme som aktier eller andre investeringer
 
 

Det kommer helt an på hvem du er som person, og hvor meget du går op i det du laver med din sports betting. På mange måder minder betting og aktier om hinanden, den store fordel ved betting er dog du ikke bliver beskattet af dine gevinster som du gør ved aktier. Den mindre fordel er at det kræver stor viden og en del arbejde at blive en professionel oddser som kan leve af det.

Normale aktier

Ved aktier kan du smide i virksomheder, i virksomheder kan der ske forskellige ting som kan gøre du kommer til at tabe på forretningen hvis der sker noget uventet eller der kommer nogle konkurrenter som bare gør det bedre. Med aktier kan man smide i indeksfonde, C25 indeks eller et S&P 500 indeks, hvor man altså ligger sine penge i mange forskellige virksomheder, sådan fungere det ikke med odds. Derfor er det vigtigt at sige at aktier er sikre end odds. Det tager dog længere tid med aktier end med betting og du bliver beskattet af din gevinst.

Andre investeringer

Det kunne være du investere i ejendomme, virksomheder, cryptovaluta (bitcoin). Alt har en værdi men du kan også tabe dine penge ligesom med betting. Man kan vælge at købe ejendomme, men det kræver en stor pose penge, vedligeholdelse og at du får dem udlejet. Du kan vælge at investere i virksomheder og opkøbe i startfasen eller lave en god handel hvor du køber noget som er på vej ned og rebuilder virksomheden for at lave penge, det kan hurtigt blive dyrt og det kan hurtigt gå galt hvis du ikke kender branchen ordenligt. Crypto investering er noget der går op og ned som vinden blæser, den ene dag kan du være 30% oppe og næste dag nede med 30% igen, altså markedet er så nyt og derfor flyver det op og ned.

Vigtig information

Alt investering kan gå galt, det samme kan det med sportsbetting. Det går typisk galt med investeringer hvis man ikke bruger tid på at sætte sig ind i tingende, det er noget at det vigtigste hvis du gerne vil leve af at være sportsbetter. Det er de færreste der lever af odds i modsætning til aktier og mursten, og det er grundet at der ligger et kæmpe arbejde i at vinde over huset.

Begynder du at tjene mange penge på betting, så kan bookmakerne også gøre livet svært for dig, ved at lukke dine kontoer eller bruge limiteringer i mod din konto.

Sådan kan man komme til at bruge odds som høj risiko aktier

Det vigtigste det er at du vælger din strategi, vælger du ud fra at bookmakerne sætter oddsende forkert op mod hinanden og finder din værdi på markedet eller skal du finde værdi i dine spil ved at bruge din viden på nogle få bestemte markeder som du virkelig følger med i nøje.

Du skal have styr på din bankroll og dit regnskab – samt hvordan du finder frem til dine spil. Derudover skal du have styr på hvad din strategi er for hvordan du spiller dine units.

Du finder hurtigt frem til at det mest fornuftige er at spille singler frem for kuponer med 3, 4 eller flere forskellige væddemål på samme kupon. Det er her man skiller sig ud, hvis man gerne vil kunne lave et stort afkast på sin sports betting. Professionelle sports gamblere spiller nærmest udelukkende på 1 væddemål og sætter større beløber, de spiller på alle bookmakere for altid at få det højeste odds, det er med til at de kan se regnskabet blive bedre end hvis de blot havde brugt en bookmaker.

Som man tit høre så er betting ikke en sprit, men modsætningen en marathon der aldrig stopper. Lige som aktier skal du se det som en investering og ikke bare noget hygge som mange ser betting som.

Som Matthew Benham siger ”Han spiller aldrig for sjov, det er udelukkende et arbejde, du skal ikke spille for spændingen og ikke spille med dine følelser, så risikere du at tage de dårlige beslutninger.” Han har altså købt sig ind i FC Midtjylland og endnu større Brendtford, hvor han har tilføjet 400 millioner kroner.

 
No Comments