Brug af gevinsten

 
 
Brug af gevinsten Betbetter
 
 

Hvad skal man bruge betting gevinsten på?

Når man vinder penge på betting, så er det med at ligge pengene til side og ikke blot hæve sine indsatser. De fleste som spiller på sportsbetting spiller et beløb som de har råd til at tabe, når man så spiller og man vinder, så får man blod på tanden og hæver sine indsatser. Sørg derfor at du får udregnet din Betvalue.

Gennem årene jeg har spillet har jeg alt for mange gange oplevet at vinde 4-5000.- og 3-4 dage efter er de væk og man startet fra 1-200 kr pr spil igen. Efter noget tid hæver man indsatsen på sine spil så man spiller 3-400 kr pr spil, det som det gør at man føler nemt man kan vinde det ”tabte” altså overskuddet man havde tilbage igen.

Nydelsen ved at vinde

De senere år jeg har spillet, har jeg sørget for når beløbene løb op i en størrelse hvor man kan sige til sig selv, at nu er det tid til at give en ting til sig selv. Så har jeg altid kigget mod oplevelsessegmentet, hvor det er blevet alt fra fodboldkampe, håndboldkampe og ishockeykampe. Derudover er skiferie noget jeg ligger en kæmpe dyd i, jeg elsker fart og luft til ørene.

Jeg plejer at tjekke Skier.dk, når der tjekker en god gevinst ind. Derefter læser jeg lidt om forskellige skidestinationer for at finde ud af hvor jeg gerne vil til, det smarte ved skier.dk er nemlig at de har lavet research på over 350 forskellige skiresorts, du kan finde alt fra priser, info om restauranter, liftkort, og meget mere for hver destination.

Mangler man nyt ski tøj, som måske ikke alle andre render rundt i, så har de også lavet en liste over alle de forskellige ski brands der er i verden. Derudover dækker de også information omkring skibutikker.

Bestille skiferien

Står man og vil bestille en skiferie, så vil jeg anbefale at i kigger på Val Throens, Avoriaz, Alpe d’huez eller Val d’Isere hvis i vil til Frankrig og give den gas på afterski. La Folie Douce finder du både i Val Thorens og Val d’Isere, det er det fedeste afterskisted i hele alperne.

Vil man til Østrig på skiferie og give den gas, så kan jeg anbefale, Saalbach, Ischgl, St. Anton eller Wagrain. Som alle har virkelig gode skiforhold og der er en unik østrigsk afterskistemning i alle de 4 byer.

 
No Comments