UNIBET BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på Unibet med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBETTER som giver 1.500 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Unibet er det rigtige sted for dig, så kan du læse vores anmeldelse af Unibet herunder og få et indblik i fordelene.

 
Unibet bonus
Unibet app bonus

Opsummering

anmeldelse

Unibet er helt klart en af de bedste udbydere på det danske marked. De har rigtig god support, stort udvalg af spil (specielt på de danske fodbold ligaer), en rigtig lukrativ bonusordning og måske branchens bedste mobile tjeneste.

Unibet bonus

Hvis du sætter 1500 kroner ind på din  så får du 1500 kroner i bonus ved brug af bonuskoden BETBETTER. Hvis du indsætter 400 kroner får du 400 kr. i bonus, så du får 100% i Unibet bonus op til femtenhundrede kroner. Det er kun din bonus som skal gennemspilles (6 gange) til minimum odds 1.4 før udbetaling.

Live betting med stort udvalg

Unibet har blandt branchens bedste udvalg på Live Betting. Der tilbydes et stort udvalg af spilmuligheder døgnet rundt på alle sportsgrene og ligaer i hele verden. Dette tæller sportsgrene som Som en bonus var Unibet den første bookmaker bag konceptet Cash-In, hvor man kan indløse sit væddemål inden spillet er afsluttet.

Gratis Unibet TV til dine live spil

Unibet tilbyder et solidt streaming produkt til kunder, der godt kan lide at spille Live. Hvis du har penge på din konto hos Unibet, eller blot har sat et enkelt spil indenfor de sidste 24 timer, så kan du bruge tjenesten Unibet TV helt gratis. Unibet TV streamer fast fra store ligaer som bl.a. La Liga, Bundesligaen og Serie A.

Stort udvalg af live betting

Gratis Unibet TV

Unibet live betting

Tilbagebetalingsprocent

Unibet tilbyder en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter. På europæisk fodbold er man i særklasse med en tilbagebetalingsprocent på hele 97,5%, mens man på hjemlige ligaer i England, Europa og Skandinavien også ligger på over 95%. Man tilbyder ligeledes en tilbagebetalingsprocent på omkring 95% på amerikanske sportsgrene.

På sekundære sportsgrene og ligaer tilbyder Unibet en lidt lavere tilbagebetalingsprocent, men den er stadig yderst konkurrencedygtig på markedet. Overordnet set får du meget odds for pengene, når du spiller hos Unibet.

Hurtig dansk kundeservice

Unibet har dansk kundeservice hver dag fra klokken 8:00-24:00 på telefon og live chat, men som en bonus tilbyder man live chat døgnet rundt, hvis man kan undvære den danske kundeservice i døgnets otte første timer. Emails kan sendes døgnet rundt, og support findes let ved at klikke på Infocenter på forsiden. Kundeservicen svarer hurtigt på både telefon og live chat.

Værdifulde odds på mål og kort

Unibet dækker stort set alle sportsgrene og ligaer. De er især stærke på sportsgrene og ligaer i Danmark, Norge og Sverige, men favner i det hele taget ret bredt. Spiludvalget og mulighederne for at spille på specials er ligeledes gode hos Unibet, hvor du ofte finder konkurrencedygtigt udbud på målscorerspil og playerspecials. Hvis du er glad for playerspecials, skal du især holde øje med Unibet, da de oftest tilbyder markedets bedste odds på målscorere og korthajer i Superligaen og i europæisk topfodbold.

Branchens bedste mobilløsning

Unibets mobilside er fantastisk overskuelig og kan tilgås både gennem mobil browser og en app, der kan hentes til iOS og Android. Fra mobilen tilbydes både odds, live odds, casino, poker samt en sektion med kampagner og tilbud. Layoutet bærer præg af tydelige farver og store knapper, der øger brugervenligheden. Som ny kunde får du som bonus et risikofrit spil på 100 kroner, som skal placeres fra mobilen.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig