TIPICO BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på Tipico med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBETTER som giver 1.000 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Tipico er det rigtige sted for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af Tipico.

 
Tipico bonus
Tipico app bonus

Opsummering

anmeldelse

Bet365 er indiskutabelt en af de bedste bookmakere der findes. De fleste mener faktisk at Bet365 er den bedste af dem alle. De har det største udbud af spil på tværs af sportsgrene, en god kundeservice, gode odds, mange live spil, live streaming og en brugervenlig hjemmeside og mobil app.

Bet365 bonus

Hvis du sætter 1000 kroner ind på din Bet365 konto så får du 1000 kroner i bonus ved brug af bonuskoden BETBONUS. Hvis du sætter 200 kroner ind får du 200 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til tusinde kroner. Den bonus, som du får igennem bonuskoden, skal gennemspilles 3 gange for at du beholder den.

Største live betting udvalg

Der er ikke andre bookmakere med dansk licens som er i nærheden af at have det live betting udvalg som Bet365 tilbyder. Når du er bruger på Bet365 har du nærmest hele døgnet rundt mulighed for at spille live på alt fra fodbold til tennis til beachvolley. Der er mange som rigtig godt kan lide at spille live på kampe og i mange tilfælde har man også en fair chance for dels at fange Bet365 på det korte ben, men også for at spille store summer uden at blive limiteret.

Video streaming i særklasse

Hvis det er vigtigt for dig at kunne se live video fra de kampe du gerne vil spille på, så er Bet365 en helt unik mulighed. Unibet har en smule online tv, men derudover er der ingen bookmaker som kommer i nærheden af Bet365. Det er den eneste bookmaker som har nok brugere og stor nok omsætning til at det kan svare sig for dem at købe rettighederne til at sende live fra kampene.

Som du kan se til højre (nedenunder på mobil) så er har de inden for tennis for eksempel video på langt de fleste kampe, hvilket er super fedt.

Stærke på live betting

Stort udvalg af streaming

Tipico live betting

Udbetalingsprocent

Udbetalingsprocenten kan du se lidt som et gebyr man betaler for at spille hos en bookmaker. Alle bookmakere, inklusiv Bet365, tager nærmest en procentdel af det du spiller. Hvid Bet365 eksempelvis vurderer at en tenniskamp er fuldstændig lige (50% chance for at spiller 1 vinder og 50% chance for at spiller 2 vinder), så får du typisk odds 1.91 på at spille på en sejr til en af dem. Hvis ikke de skulle tjene penge, så ville de jo i virkeligheden give 2.00 på begge spillere. Den %-sats som de tjener afgører hvor stor udbetalingsprocenten bliver. Når du spiller Lotto så er det omkring 55% som bliver udbetalt, når du spiller, også for din bonus, på Bet365 så er det omkring 93%.

Bet365 Kundeservice

De har en livechat og et support team som er upåklageligt. De fleste henvendelser bliver håndteret hurtigt og deres support medarbejdere er hurtige. Hvis du oplever problemer med enten bonuskode eller din bonusser generelt, så står de også klar til at hjælpe dig.

Sportsgrene og ligaer

Bet365 har måske det største udvalg af alle bookmakere i hele verden. Der er en del bookmakere i asien som har bedre odds/udbetalingsprocent, men der er ikke mange som har så solid en platform som netop Bet365. Det betyder også at du finder et bredt, bredt udvalg af kampe at spille på. De er specielt stærke på tennis og fodbold, men har også alt fra cricket til beachvolleyball. Derudover tilbyder de ofte mange playerspecial, hvor du kan spille på gule- og røde kort i en fodboldkamp eller hvor mange point LeBron James scorer for Cleveland i en NBA kamp.

Mobil design og Bet365 appen

De har et meget brugervenligt design, som gør det nemt at navigere rundt i deres store udvalg. Derudover så fungerer live betting funktionen rigtig godt på mobil. Netop i live betting på mobilen kan du også streame mange af kampene live i fuld skærm, hvilket gøre live betting oplevelsen endnu bedre.

Man vil ofte gerne oddse/spille fra mobilen da man på mobilen ikke behøves at logge ind med NemID.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig