LEOVEGAS BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på Leovegas med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBONUS som giver 1.000 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Leovegas er det rigtige sted for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af Leovegas. Du skal være min 18 år.

 
Leovegas fra computer
Leovegas Mobil App

Opsummering

anmeldelse

Leovegas er en af de nye bookmakere på det danske marked, de har været over det hele. De har lavet er super lækkert design, der gør det nemt at navigere rundt på den orange baggrund. Leovegas har blandt branchens største udvalg på spilmuligheder, så er det E-sport du spiller. Så vil jeg tjekke spilmuligheder på Leovegas

Leovegas bonus

Hvis du sætter 1000 kroner ind på din Leovegas konto så får du 1000 kroner i bonus ved brug af bonuskoden BETBONUS. Hvis du sætter 400 kroner ind får du 400 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til tusinde kroner. Den bonus, som du får igennem bonuskoden, er et freebet.

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Godkendt live betting udvalg

Leovegas er det du finder mest fodbold, basketball, tennis og ishockey. Spilmulighederne på de store kampe er over 100+ væddemål. Platformen på livebetting er i et godt og nemt design at navigere rundt i med de gode spilmuligheder. Spiller du på mindre sportsgrene som badminton, volleyball eller dart. Så vil vi anbefale at tjekke de spil du har planlagt inden du vælger Leovegas. Store muligheder på store kampe, med man væddemålstyper.

Video streaming i udvikling

Hvis det er vigtigt for dig at kunne se live video fra de kampe du gerne vil spille på, så er Leovegas en mulighed, dog vil jeg lige tjekke om den pågældende kamp du gerne ville se er på Leovegas egen TV platform. Det er deres egen relativt nye platform for live kampe.

Hvis du spiller meget på tennis eller fodbold, så kan Leovegas være et godt bud på din næste bookmaker.

Godkendt live betting

ikke  meget af  streaming

Livebetting fra Leovegas

Udbetalingsprocent

Udbetalingsprocenten kan du se lidt som et gebyr man betaler for at spille hos en bookmaker. Alle bookmakere, inklusiv Leovegas, tager nærmest en procentdel af det du spiller. Udbetalingsprocenten hos LeoVegas ligger på omkring 95% ligesom Unibet, det er grundet de får spil fra samme udbyder Kambi group. Det gør vi får nogle gode konkurrencedygtige odds på alle de store sportsgrene og sportsbegivenheder. Placere du dine spil og vil have mulighed for Cash out på live så er det også muligt, du skal dog huske at på cash out funktionen vil det være til bookmakerens fordel, men i nogle tilfælde betaler det sig at have cash out funktionen.

Leovegas Kundeservice

Leovegas har livechat i døgnets 24 timer 7 dage i uge, Hvis du ringer uden for 08:00-01:00, så kommer du i kontakt med en svensker eller en englænder. Du kan skrive på e-mail - Suppoert-dk@leovegas.com. Hvis du har nogen spørgsmål til din bonus fx.

Sportsgrene og ligaer

Leovegas et stort udvalg af spilmuligheder, hvor du kan finde spilvæddemål på over 30 forskellige sportsgrene. Leovegas er blandt de bookmakere som har de hjøeste odds/udbetalingsprocent på de større sportsgrene. Spilvæddemål du kan også finde spil ang. politik, oscar, x-factor. Det betyder også at du finder et bredt, bredt udvalg af vædemålstyper at spille på. De er specielt stærke på tennis og fodbold, men har også alt fra e-sport til floorball. På de mindre sportsgrene, vil der ikke være så mange spilmuligheder. Er du til e-sport, så læs vores review af Unibet

Mobil design og Leovegas appen

De har et meget brugervenligt design, som gør det nemt at navigere rundt i deres store udvalg. Derudover så fungerer live betting funktionen rigtig godt på mobil. Der er også få muligheder med at live stream kampe, størst udvalg på fodbold.

Man vil ofte gerne oddse/spille fra mobilen da man på mobilen ikke behøves at logge ind med NemID.

Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.