JETBULL BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt igang på Jetbull med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBONUS som giver op 1.000 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Jetbull er det rigtige sted for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af Bet365.

 
Jetbull fra computer
JetbullMobil App

Opsummering

anmeldelse

Jetbull er en af de nye Bookmakere på det danske marked. De har godt spiludvalg på de store tuneringer, over 13000 events på live hver måned, nemt og brugervenligt website med. Jetbull har en masse spilmuligheder på mange forskellige sportsgrene.

Jetbull bonus

Hvis du sætter 750 kroner ind på din Jetbull konto så får du 750 kroner i bonus ved brug af bonuskoden BETBONUS. Hvis du sætter 200 kroner ind får du 200 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til syvhundredehalvtreds kroner. Den bonus, som du får igennem bonuskoden, skal gennemspilles 10 gange til min. 1.80 for at den bliver gennemspillet.

Live betting udvalg

Jetbull har et super udvalg på fodbold og tennis på live. Når du er spiller på Jetbull er der en hav af muligheder som hos andre bookies. Er du en af dem der virkelig elsker at spille live, så vil vi anbefale dig at se vores review af Unibet. Jetbull har over 13000 live events hver måned.

Endnu ingen live streaming

Er det vigtigt for dig du kan live stream kampene, er Jetbull ikke den bookie du skal vælge. Men hvis du spiller live tennis, hvor du ikke ser kampen er Jetbull en genial platform i form af du kan se hvor bolden næsten er. Jetbull tilbyder ikke cash-out funktionen, er cash-out lige meget så tjek live betting på Jetbull.

Jetbull live platform via telefonen er super hurtig.

Udmærket live betting

Ingen  streaming

Livebetting fra Jetbull

Udbetalingsprocent

Udbetalingsprocenten kan du se lidt som et gebyr man betaler for at spille hos en bookmaker. Alle bookmakere, inklusiv Jetbull, tager nærmest en procentdel af det du spiller. Hvis Jetbull eksempelvis vurderer at en Basketball er fuldstændig lige (50% chance for at hold 1 vinder og 50% chance for at hold 2 vinder), så får du typisk odds 1.91 på at spille på en sejr til en af dem. Hvis ikke de skulle tjene penge, så ville de jo i virkeligheden give 2.00 på begge spillere. Den %-sats som de tjener afgører hvor stor udbetalingsprocenten bliver. Når du spiller Lotto så er det omkring 55% som bliver udbetalt, når du spiller, også for din bonus, på Jetbull så er det omkring 93%.

Jetbull Kundeservice

De har livechat som er åbnet fra 09:00-23:30 og ellers kan man skrive til deres mail som de plejer at svare inden for 24 timer, vi kunne dog godt mangle telefonisk support.

Sportsgrene og ligaer

Jetbull har et stort udvalg af spil på Basket, fodbold og tennis. Tendensen på spil, på esport er stigende og Jetbull giver vinder spil på bla. CS:GO, Dota, Starcraft. Søger du flere muligheder på kampene vil vi anbefale at du tjekker vores review af Unibet eller Bet365. Der vil du også mulighed for livestreaming.

Mobil design og Jetbull appen

Jetbull har et super godt design på mobil, det er nemt at navigere rundt, statestikker på livekampe er glimrende, hvor du kan se hvem der er i angreb eller hvis vi taler badminton hvem der server. Dertil skal det siges at det IKKE muligt at cash out på Jetbull.

Man vil ofte gerne oddse/spille fra mobilen da man på mobilen ikke behøves at logge ind med NemID.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig