CASHPOINT BONUS & ANMELDELSE

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start hos Cashpoint med en bonus? De kører med en BETTING BONUS som giver op til 500 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Cashpoint er det rigtige sted for dig, så læs vores med her og hør om fordelene.

 
Bonus hos Cashpoint
Cashpoint Mobile App

Opsummering

anmeldelse

Den største svaghed for Cashpoint er deres mangel på live streaming. Til gengæld er Cashpoint én af bare tre bookmakere i Danmark som har fysiske lokationer. Det gør dem mere attraktive som bookmaker, og når de samtidig tilbyder utrolig flotte odds så giver det fin mening, at have dem som en del af ens bookmaker portefølje.

Cashpoint bonuskode

Hvis du sætter 500 kroner ind på din Cashpoint konto så får du 500 kroner i bonus, du skal ikke indstaste nogen bonuskoden. Hvis du sætter 200 kroner ind får du 200 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til 500 kroner. Den bonus, som du får skal gennemspilles 3 gange til minimum odds 1.80 det samme skal din indbetaling, så smider du 500 ind, så skal du spille for 3.000 kr.

Live betting hos Cashpoint

Cashpoints udbud på Live Betting er dårligere end hvad man som kunde hos en bookmaker kan blive tilbudt på dagens marked. Taget Cashpoints størrelse og vision på det danske marked i betragtning, så skal man optimere på stort set alle parametre på Live Betting. Både antallet af kampe og sportsgrene, der udbydes live, men også spiludvalget på disse, er betydeligt færre end hos konkurrenterne.

Derudover er deres Live Betting-klient ikke særlig flot designet eller brugervenlig, og den loader ofte langsomt. Desuden skiller oddsene sig heller ikke ud. På de helt store fodboldkampe og populære væddemål tilbyder Cashpoint et fint udvalg af klassiske livespil såsom halvlegsspil, næste hold scorer m.m., men set bort fra det, vælger man ikke Cashpoint på grund af muligheden for Live Betting. Det skal dog bemærkes, at Cashpoint som en af de eneste bookmakere, kan tilbyde muligheden for at kombinere live-væddemål med ikke-live-væddemål, hvilket er en fed feature, man måske vil se hos flere bookmakere i fremtiden.

Ingen live streaming men gode odds

Hos Cashpoint tilbyder man ikke live streaming i deres live betting klient. I stedet skiller Cashpoint sig ud på de flotte tilbagebetalingsprocenter på de nationaler fodboldligaer, hvor de også er stærkt repræsenteret kundewise. Endeligt skal man altså vælge en Cashpoint-konto, hvis man ønsker at spille på europæiske fodboldligaer til flotte odds, eller hvis man ønsker at spille sine odds hos fysiske forhandlere. Læser man efter bookmakere til Live Betting eller flotte odds på tennis og amerikanske sportsgrene bør du i stedet kigge i vores andre bookmaker anmeldelser.

Rigtig flotte odds

Ingen streaming

Cashpoint Live Betting
 

Cashpoint Kundeservice

I forhold til Cashpoints indtog og størrelse på det danske marked, fysisk såvel som online, så halter deres kundeservice gevaldigt. Den eneste måde kundeservice kan kontaktes på er gennem e-mail, og der er derfor ingen mulighed for live chat eller telefonisk service. Derudover kan man ikke være sikker på at supporthenvendelsen besvares på dansk eller engelsk, og vi kan derfor anbefale at kontakte Cashpoint på engelsk for hurtigere svartid. I og med at Cashpoint kun kontaktes på e-mail kan de kontaktes døgnet rundt, men forvent en svartid på mellem 24-72 timer.

Udbetalingsprocent

Cashpoints tilbagebetalingsprocent svinger mellem 93% og 95% på de største nationale og internationale fodboldligaer. Som østrigsk bookmaker er tilbagebetalingsprocenten dog solid – og oftest over 95% på tysk, østrigsk (og dansk) fodbold, mens tilbagebetalingsprocenten på resten af markedet er meget gennemsnitlig.

På amerikanske sportsgrene er Cashpoint ikke markedsførende på tilbagebetalingsprocenten, og derfor tør vi godt påstå, at man ikke skal spille hos Cashpoint af den grund.

Ydermere er det værd at bemærke, at Cashpoint kan tilgås fysisk i Danmark, da Cashpoint har åbnet en række kiosker og spilleterminaler i København og omegn og i resten af landet. I stedet kan Cashpoint være et glimrende supplement til listen af bookmakere, hvis man spiller på især fodbold.

Sportsgrene og ligaer

Cashpoint har et flot udvalg på de populære fodboldligaer. Især på tysk, østrigsk og international fodbold er spiludvalget bredt og med mange muligheder for målscorerspil, resultatspil og kort/hjørnespil. På andre sportsgrene og mindre ligaer er Cashpoint ikke helt så godt med. Deres udvalg på amerikanske sportsgrene som f.eks. NBA og NFL er begrænset, og der tilbydes oftest kun spil på kampvinder, handicap og over/under. Det samme gør sig gældende på en sportsgren som tennis, hvor Cashpoint ikke helt kan følge med de mange kampe, der spilles hver dag.

Mobil design og Cashpoint appen

Man kan spille online hos Cashpoint både fra mobil browser samt deres app, som også hedder Cashpoint. Deres applikation er glimrende designet og er i vores test observeret som ganske brugervenlig. Der opstår i perioder en langsom loadingtid, men bortset fra det, så er applikation et godt alternativ, hvis man skal spille på farten.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig