BWIN BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på bwin med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBONUS som giver 1.000 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du ikke ved endnu om Bwin er det rigtige sted for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af BWIN.

 
Bonus hos Bwin
Bwin Mobile App

Opsummering

anmeldelse

Bwin har et bredt udvalg med op til 30.000 spilmuligheder dagligt. Designet så det er nemt at navigere rundt blandt de gode spilmuligheder som fx 150+ spilmuligheder på store fodboldkampe. Mobileapp fungere upåklageligt godt og er super hurtig.

Bwin bonus

Hvis du sætter 1000 kroner ind på din Bet365 konto så får du 1000 kroner i bonus ved brug af bonuskoden BETBONUS. Hvis du sætter 150 kroner ind får du 150 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til tusinde kroner. Den bonus, som du får igennem bonuskoden, skal gennemspilles 10 gange til odds 1.70 for at du beholder den.

Stort live betting udvalg

Bwin har et solidt bredt udvalg på livebetting på de store ligaer og kampe som bliver streamet på Bwin TV. Udover det store udvalg af spil, så er designet på live betting i utrolig simpelt både på mobilen og på computer. Det er enkelt og nemt at spille på live betting-klient på Bwin. Der er væddemåls muligheder døgnet 24 timer. Med op til 30.000 spil muligheder hver dag, må bwin kunne tilbyde dig et par gode value bets. Cashout er muligt på nogle spil.

Video streaming i mangel

Bwin burde have meget mere livebettin, men deres Bwin TV tager mindre liga'er og viser kampe der ikke er interresante for ret mange. Så er live streaming vigtig for dig på fx store fodbold kampe hver weekend, så er Bwin ikke noget for dig.

Som du kan se til højre (nedenunder på mobil) Så kan du se hvordan det ser ud når du trykker på "TILMELD DIG NU".

Stærke på live betting

Begrænset af streaming

Mobil bonus Bwin

Udbetalingsprocent

Udbetalingsprocenten kan du se lidt som et gebyr man betaler for at spille hos en bookmaker. Alle bookmakere, inklusiv Bwin, tager nærmest en procentdel af det du spiller. Bwin giver omkring 95% i tilbagebetalingprocent, det er i den gode ende på markedet. Kan du slå de store markeder og spiller på farten uden behov for live streaming, så er Bwin en god bookmaker med mange væddemåls muligheder .

Bwin Kundeservice

De har en formular hvor du skal skrive dit problem og information for at kontakte dem. En anden mulighed er at ringe på 78730599, det kan dog være engelsk kundeservice. Dog er FAQ en utrolig specifik, hvor man kan finde mange svar.

Sportsgrene og ligaer

BWIN er inde i alle store liga'er. De har været været partnere med klubber som Real Madrid, A.C Milan, Bayern Munich, Manchester United. Bwin tilbyder på nogle kampe +150 væddemål. Så spiller du på fodbold, tennis, håndbold eller dart, ja så vil sige at Bwin har et rigtig godt udvalg. Oddsene kommer tit, inden andre bookmakere har sat dem op. Spiller du på Esport om mindre sportsgrene som badminton fx, så vil Bwin ikke være stedet for dig.

Mobil design og BWIN appen

BWIN mobileapp fungere upåklageligt godt, et hav af spilmuligheder. Designet sort, hvid og gult. Nemt at holde overblik på BWIN. Sætter du mange væddemål, så vil BWIN være en oplagt bookmaker for dig.

Man vil ofte gerne oddse/spille fra mobilen da man på mobilen ikke behøves at logge ind med NemID. Det gør man kan reagere utrolig hurtigt og få gode linjer på live betting.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig