BETSTARS BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Er du endnu ikke bruger på Betstars så har vi en bonus til dig? Du kan bruge vores bonuskode BETBONUS som giver 2 x 10 pund i freebets ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Betstars er det rigtige sted for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af Betstars.

 
Velkomst bonus hos Betstars
Sport betting hos Betstars

Opsummering

anmeldelse

Betstars er under Pokerstars, hvilket vil sige med verdens største poker site, ja hvorfor skal kunderne så ikke kunne sportsbette. På Betstars kan du spille på mange spil på blandt andet fodbold og tennis, hvor live os er dækket godt ind. Du kan finde væddemål på over 25 forskellige sportsgrene, Esport er i blandt udvalget hos Betstars.

Betstars bonus

Hvis du sætter 100 kroner ind får du 2 freebets på 10£ bonus. Den bonus, som du får igennem bonuskoden, skal gennemspilles på første spil til odds 2.00 eller over.

Live betting udvalg

Der er mange andre bookmakere på det danske marked der har mere livebetting end betstars, men livebetter du på tennis og fodbold. Så har betstars rigtig mange spilmuligheder hverdag på live. Basketball og ishockey er også dækket godt ind. På store kampe vil der være over 100 spilmuligheder på den enkle kamp. Du kan spille på alt fra hjørnespark til hvornår målet kommer.

Statestikker i særklasse

Hvis det er vigtigt for dig at kunne se live statestikker fra de kampe du gerne vil spille på, så er Betstars en god mulighed for dig. Men derudover er der ingen bookmaker som kommer i nærheden af Bet365 hvis du gerne vil se livestreaming på alle de kampe du spiller på. Det er den eneste bookmaker som har nok brugere og stor nok omsætning til at det kan svare sig for dem at købe rettighederne til at sende live fra kampene.

Spiller du meget på tennis, er betstars måske de næste du skal udfordre.

Tennis
live betting

Gode 
Statestikker

Livebetting hos Betstars

Udbetalingsprocent

Udbetalingsprocenten kan du se lidt som et gebyr man betaler for at spille hos en bookmaker. Alle bookmakere, inklusiv betstars, tager nærmest en procentdel af det du spiller. Hvis betstars eksempelvis vurderer at en tenniskamp er fuldstændig lige (50% chance for at spiller 1 vinder og 50% chance for at spiller 2 vinder), så får du typisk odds 1.91 på at spille på en sejr til en af dem. Hvis ikke de skulle tjene penge, så ville de jo give 2.00 på begge spillere. Den %-sats som de tjener afgører hvor stor udbetalingsprocenten bliver. Når du spiller Lotto så er det omkring 55% som bliver udbetalt, når du spiller på Betstarts så er det omkring 94%.

Betstars Kundeservice

Betstars hvis du skal bruge hjælp, så skal du oprette en formular for at spørge om noget eller få hjælp. De mangler livechat funktion, du kan ikke ringe til dem. De skriver de har åbent 24/7, det har de på mail. Andre bookmakere på det danske marked har beder kundeservice.

Sportsgrene og ligaer

Betstars har over 25 sportsgrene, hvor de største markeder er fodbold og tennis, mens spilmuligheder på basketball og ishockey er ret okay. Spilmulighederne er blandt andet Livespil, Mesterskabsspil, Odds-boost, Resultater og meget mere. Spiller du på esport så går du ikke forgæves hvis du tjekker betstars. Esport er et stort marked hvor bookmakerne kommer til at kæmpe deres kamp, betstars har spil klar til dig. Hvis du skal bruge live stream af kampe så er betstars ikke stedet for dig.

Mobil design og Betstars appen

De har et meget brugervenligt design, som gør det nemt at navigere rundt i deres store udvalg. Derudover så fungerer live betting funktionen rigtig godt på mobil. Hvis du tjekker statestikker kan du se der ikke er live stream, det er fordi betstars ikke har implementeret det endnu.

Man vil ofte gerne oddse/spille fra mobilen da man på mobilen ikke behøves at logge ind med NemID.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig