BETSAFE BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på Betsafe med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBONUS som giver op til 500 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Betsafe er det rigtige sted for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af Betsafe.

 

Opsummering

anmeldelse

Betsafe er indiskutabelt en af de bedste bookmakere der findes. De fleste mener faktisk at Betsafe er den bedste af dem alle. De har det største udbud af spil på tværs af sportsgrene, en god kundeservice, gode odds, mange live spil, live streaming og en brugervenlig hjemmeside og mobil app.

Betsafe bonus

Hvis du sætter 500 kroner ind på din Betsafe konto så får du 500 kroner i bonus ved brug af bonuskoden BETBONUS. Hvis du sætter 100 kroner ind får du 100 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til femhundrede kroner. Den bonus, som du får igennem bonuskoden, skal gennemspilles 8 gange til 1.50 for at du beholder den.

Live betting udvalg

Med det udvalg Betsafe har på live, kan man godt være godt have en chance mod bookmakeren, du får ca 95% i tilbagebetalingsprocent, ved at vente på livebetting, giver du dig selv et højere odds i situationen hvor man venter, der er muligheder for kort spil, halvlegs resultat, parti vinder, næste periode og mange flere muligheder.

Minimal Video Streaming

Hvis du skal stream alle de kampe du spiller på ville jeg anbefale og kigge på Unibet eller Bet365. Dog vil jeg sige at Betsafe streaming er god når den så er der.

Som du kan se til højre (nedenunder på mobil) så er har de inden for tennis for eksempel video på langt de fleste kampe, hvilket er super fedt.

God på 
live betting

Minimalt af streaming

Udbetalingsprocent

Udbetalingsprocenten kan du se lidt som et gebyr man betaler for at spille hos en bookmaker. Alle bookmakere, inklusiv Betsafe, tager nærmest en procentdel af det du spiller. Hvis Betsafe eksempelvis vurderer at en NFL kamp er fuldstændig lige (50% chance for at hold 1 vinder og 50% chance for at hold 2 vinder), så får du typisk odds 1.92 på at spille på en sejr til en af dem. Hvis ikke de skulle tjene penge, så ville de jo i virkeligheden give 2.00 på begge spillere. Den %-sats som de tjener afgører hvor stor udbetalingsprocenten bliver. Når du spiller Lotto så er det omkring 55% som bliver udbetalt, når du spiller, også for din bonus, på Betsafe så er det omkring 95%.

Betsafe Kundeservice

De har en dansk live support der gør det nemt at komme i kontakt med dem hver dag mellem 08-24:00. Mangler du hjælpe til bonus kode eller noget på din konto kontakt Betsafe på 70142219

Sportsgrene og ligaer

Betsafe, på betsafe finder man mange af de lidt mindre sportsgrene som fx MMA, criket, dart, vandpolo de giver en masse muligheder for at spille på mindre markeder hvor ikke ret mange spiller deres penge. Det kan være der er muligheder for dig der sidder og kigger frem til VM i fodbold i Rusland, så kan du ihvertfald også spille via Betsafe. Spilene ligger allerede klar nu på Betsafe.

Mobil design og Betsafe appen

Betsafe mobil desgin fungere super godt, dog synes jeg det kan være ret langsomt hvis man stiller platformen op mod Bet365. Det er nemt at navigere rundt og meget brugervenligt.

Man vil ofte gerne oddse/spille fra mobilen da man på mobilen ikke behøves at logge ind med NemID.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig