BETFAIR BONUS & ANMELDELSE

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på Betfair med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBETTER som giver op til svimlende 1.000 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Befair er det rigtige sted for dig kan du læse vores anmeldelse af Betfair herunder.

 
Betfair bonus
Betfair mobil bonus

Opsummering

anmeldelse

Betfair er opdelt. De har både en børs, hvor du i virkeligheden kan trade dine odds, men vi har i denne omgang fokus på deres bookmaker (aka. Sportsbook). De har en meget solid platform, så vi føler os trygge ved at anbefale Betfair som bookmaker.

Betfair bonuskode

Betfair har markedets største og mest lukrative velkomstbonus af alle. Du kan med bonuskoden BETBETTER få en bonus på op til svimlende 2000 kroner - de giver 100% af din indbetaling i bonus. Derudover er det virkelig værd at bemærke, at du kun skal gennemspille indskud og bonus 4 gange til minimum odds 1.8. Hvis du ikke allerede er oprettet hos Betfair, så gør det nu og få din bonus.

Live Betting hos Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook har et stort udbud på deres Live Betting og tilbyder ved spil på Live også muligheden for at Cash-Out på sine væddemål. På de helt store ligakampe tilbyder Betfair et bredt udvalg af både kortspil, hjørnespark, målscorere, mens de på mindre kampe tilbyder det mere gængse og klassiske udbud, der blandt andet tæller spil på halvlege, quarters, ciffertips.

Live Stream fra de største ligaer

Betfair Sportsbook tilbyder ugentligt live streaming fra de største internationale sportsgrene og ligaer. Dette tæller blandt andet La Liga og Æresdivisionen, men det er også muligt at se NBA og NHL. Der udbydes også video til fodbold i Australien, Challenger-tennis og mindre fodboldligaer.

Desværre tilbyder Betfair Sportsbook dog ikke at se det i fuld skærm, hvilket er et minus hvis du ønsker at se meget live sport hos din bookmaker.

Stærke på live betting

Fint udvalg af streaming

Live betting hos Betfair

Tilbagebetalingsprocenten

Tilbagebetalingsprocenten hos Betfair ligger på over 95% på de store nationale fodboldligaer og amerikansk sport, hvilket er fremragende. Dog ligger de med en tilbagebetalingsprocent under markedet på flere danske sportsgrene og international fodbold. Betfair Sportsbook er bedre end gennemsnittet, når det kommer til tilbagebetalingsprocenten, og derfor tør vi godt understrege, at de er et glimrende valg, hvis du vil have meget for pengene.

Kundeservice hos Betfair

Betfair tilbyder dansk kundeservice gennem både telefon, live chat og e-mail. Den gennemsnitlige ventetid på telefon og live chat er på omkring 60 sekunder, mens e-mailen ofte besvares inden for 4 timer. Kundeservicen foregår på dansk i tidsrummet 10:00-18:30, mens du skal kontakte Betfair på engelsk udenfor angivne tidsrum.

Sportsgrene og ligaer

Betfair Sportsbook har et stort udvalg på de populære væddemål. Især på de helt store fodboldligaer, amerikansk sport og tennis er spiludvalget bredt med mange muligheder for at fange Betfair Sportsbook på det forkerte ben igennem målscorerspil og spillerspecials. Betfair Sportsbook er helt i top med udvalget på Challenger-turneringerne i tennis. Skandinavisk fodbold og mindre ligaer er Betfair Sportsbook dog ikke lige så skarpe på som konkurrenterne.

Betfairs mobile setup

Betfair Sportsbook kan tilgås både fra en mobil browser og fra en app kaldet Betfair Sportsbook, som kan hentes til både iPhone og Android.

Den mobile løsning fungerer glimrende fra både browser og app, og tilbyder samme store udvalg som tilgås fra computeren. Her kan du holde øje med de mange kampagner som Betfair Sportsbook tilbyder, ligesom du også kan ind- og udbetale fra mobilen uden større problemer.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig