Betting på UFC

 
 
Betting på UFC
 
 

Betting på UFC

UFC og kampsport er de senere år blevet kæmpe stort efter Conor McGregor’s optræden. MMA er en sport i stor udvikling og der begyndere og kæmpe bedre fighters. I Danmark har vi de 2 store navne Mark O. Madsen som er tidligere bryder og på nuværende tidspunkt ubesejret. Derudover er der Nicolas Dalby som er en klasse dansk fighter også.

Hvis man undtager UFC og tænker MMA så er der også en masse mindre events, dog er spilmarkederne ikke så store. Så kender du en underdog i de mindre kampe kan du få et højere odds på kampene inden de bliver reguleret af bookmakerne. Da de nemt kan komme til at vurder en kamp forkert og ændre løbende hvis der bliver smidt høje beløb på kampen.

Pay-per-view kampe findes engang I mellem når der er de store main events, det er her de tjener gode penge UFC. Andre store turneringer der er værd at nævne kan være Bellator som er ved at blive en stor spiller også.

Populære UFC odds muligheder på odds

De fleste der spiller på UFC spiller på hvem der vinder kampen, der kan være gode odds og hente hvis du spiller tidligt op til kampe. Her bliver spillet afgjort selv om det et efter tid, knockout, indsendelse eller beslutning af dommer. Så længe der bliver fundet en vinder af kampen så bliver bettet afgjort.

Derudover kan du spille på metoder der bliver vundet på er det på KO, TKO, DQ eller mere specifik så kan du spille på submisison. Kender du til sporten og kender til hvordan de 2 modstandere kæmper.

Inden man placerer sin spil kan det være en god ide at følge fightere rundt på sociale medier for at se hvordan de gør sig mentalt klar til en kamp, da den mentale faktor er kæmpe stor i MMA. Se hvordan de 2 fightere har kæmpe tidligere og vurder hvor meget den fighter ligner nogle de har mødt tidligere.

Livebetting på UFC

Man kan ikke rigtigt odds på UFC/MMA live endnu. Det er der flere der gerne vil, men vi må vente lidt i spænding før det bliver muligt. De første der kommer til at tilbyde det på det danske marked bliver nu nok Bet365, Unibet eller en anden af de store spiller.

Vil du gerne lære mere om MMA, kampsport og se nyheder omkring sporten så kan du besøge Mainevents.dk.

 
No Comments