Betting i Norge

 
 
Betting i Norge
 
 

I Norge kræver det spillelicens ligesom det gør her i Danmark, derfor skal du som nordmand også sørge for at tjekke op på hvilke selskaber der har spillelicens og lever op til kravene ligesom når du spiller hos bookmakere med dansk spillelicens. Det giver dig en sikkerhed som spiller at bookmakerne overhoveder kravene om spil og væddemål i det pågældende land.

Hvilken bookmaker skal man vælge?

Når du skal vælge et sted at spille online, så skal der vælges en bookmaker, her kigger vi selvfølgelig på at finde den bookmaker, som passer til det marked du vil fokusere på. Så er du til esport eller kenyansk fodbold med over/under, så skal du sørge for at finde den bookmaker som du passer til dit behov. Skal du læse mere om betting i Norge kan du gøre det på gaming.dk. Et andet element kan være at kigge mod bonusser hos bookmakerne da kravene for gennemspilning af bonus og hvad bonussen giver, kan variere meget fra bookmaker til bookmaker i Norge. Søger du nogle bookmakere som har alt hvad mange skal bruge når de spiller, så kan du kigge mod Bet365, Nordicbet, Betsafe eller BetWay Sports, som alle har super gode muligheder. Er du ude efter spil inden for e-sport, så vil jeg anbefale at du tjekker BetWay Sports og Bet365 som er verdens største bookmaker.

Spiller du på telefonen eller på computeren?

Sørg for at tjekke op på den bookmaker du gerne vil oprette dig hos, sørg for at tjekke om designet og layoutet og navigering på deres site. Det skal være nemt og hurtigt for dig at finde frem til de rigtige spil, det er ikke alle platforme som er lige gode for alle, dog er alle platforme i dag til at finde ud af. Men find dem som passer til dig og et sted som du føler er nemt at navigere rundt i. Her kan vi anbefale Bet365, som er lynhurtig og super nem at navigere rundt i, samt de har rigtig stort udvalg – både på liveodds og prebets.

Kundeservicen hos Norske bookmakere

Det svinger rigtig meget fra bookmaker til bookmaker ang. hvilken kundeservice de tilbyder, sørg dog for at du finder en bookmaker som er til at komme i kontakt med, gerne via en live chat funktion. Så du kan få svar på spørgsmål eller begivenheder, hvis der skulle opstå problemer for dine spil.

Gør brug af flere forskellige bettingsider

Vil du gerne køre stilen som de professionelle betting spillere gør, så skal du have flere bookmakere at spille hos. Grunden til du skal det er at oddset på mindre ligaer sjældent er det samme, og derfor kan du hurtigt måske få 3-5% mere ud af dit odds hver gang du spiller. Det gør altså din bundlinje og dig overskud meget større over tid samt hvis du spiller for højere beløber og du har spillet for fx 10.000 kr, så vil det allerede der være 3-500 kr. overskud, uden du har haft højere risiko. Derfor skal du sørge for at oprette dig hos flere bookmakere, så du altid får det bedste odds.  

 
No Comments