BETHARD BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på Bethard med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode som giver 1.000 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Bethard er det rigtige sted for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af Bet365.

 
Bethard PC Bonus 1000kr
Bethard mobil Bonus 1000kr

Opsummering

anmeldelse Bethard er et af de nyere betting selskaber der tilbyder mange forskelige muligheder. De stort udbud af spil på tværs af sportsgrene, en god kundeservice, gode odds, mange live spil og en brugervenlig hjemmeside.

Bethard bonus

Hvis du sætter 1000 kroner ind på din Bethard konto så får du 1000 kroner i bonus ved brug af bonuskoden fra Betbetter. Hvis du sætter 200 kroner ind får du 200 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til tusinde kroner. Den bonus, som du får igennem bonuskoden, skal gennemspilles 14 gange til 2.00 for at du beholder den.

Live betting udvalg

Der er mange der elsker live betting, og det er fordi du giver dig selv mulighed for at få en fair chance for at fange Bethard på det forkerte ben. For at kunne gøre det er det vigtigt med livestreaming, da man må erkende det er nemmere at vinde og bookmakeren hvis du ser alt du spiller på. 

Spilmuligheder på Bethard

Uanset om du vil spille på UEFA Champions League, NBA, eller lidt La liga. Så giver Bethard over 100+ spilmuligheder på det store kampe. Er du til første målscore, X i første halvleg eller en kupon, så giver vi en bonus til Bethard

Som du kan se til højre (nedenunder på mobil) så er har de inden for tennis for eksempel video på langt de fleste kampe, hvilket er super fedt.

God på 
live betting

Tennis
live betting

Bethard mobil Bonus 1000kr

Udbetalingsprocent

Udbetalingsprocenten kan du se lidt som et gebyr man betaler for at spille hos en bookmaker. Alle bookmakere, inklusiv Bet365, tager nærmest en procentdel af det du spiller. Hvis Bethard eksempelvis vurderer at en basketball kamp er fuldstændig lige (50% chance for at hold 1 vinder og 50% chance for at hold 2 vinder), så får du typisk odds 1.92 på at spille på en sejr til en af dem. Hvis ikke de skulle tjene penge, så ville de jo i virkeligheden give 2.00 på begge spillere. Den %-sats som de tjener afgører hvor stor udbetalingsprocenten bliver. Når du spiller Lotto så er det omkring 55% som bliver udbetalt, når du spiller, også for din bonus, på Bethard så er det omkring 95%.

Bethard Kundeservice

Bethard levere både svar på mail og livechat, jeg vil anbefale at bruge livechatten da man får svar ret hurtigt. Derudover så er det muligt at komme i kontakt med dansk support fra 08:00-01:00 hver dag.

Sportsgrene og ligaer

Bethard, har et enormt udvalg på alt om det er Amerikansk football, basketball, baseball, fodbold eller tennis. Så har Bethard et spil til dig. Du trykket på linket neden for og se Bethard, navigere rundt på sitet, se om det er en bookmaker for dig. for så har vi en bonus der giver op til 1000kr.

Mobil design

De har et meget brugervenligt design i stil med Unibet, hvis man kender til Unibet, vil man ikke have noget problem med at navigere rundt. Derudover så fungerer live betting funktionen rigtig godt på mobil. Det er lidt ærgeligt man ikke kan live streame ret meget via Bethard. Mon ikke det kommer.

Man vil ofte gerne oddse/spille fra mobilen da man på mobilen ikke behøves at logge ind med NemID.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig