Bet på Målscore

 
 
Bet på målscore
 
 

Der findes massere af måder man kan sportsbet på fodbold, ishockey eller NFL. Det er nem målscore hvor man kan spille på bestemte spillere score. Du kan spille på hvordan målet bliver scoret, hvem det bliver scoret af, hvordan målet bliver lavet, hvor mange mål spilleren laver.

Spil på målscore i fodbold

Når man spiller på fodbold, kan en målscore give alt fra 2.50 til 20.00 det variere selvfølgelig af om det er en forsvarsspiller eller om det er Messi eller Ronaldo som score i nærmest hver kamp. Finder du en underdog som laver mange mål og du kan blive ved med at ramme en spiller der score, så vil oddset blive lavere over tid, derfor skal man sørge for at variere sit spil og ikke spille på den samme spiller hver weekend.

Du skal spille på om en spiller score 1 mål, 2 mål eller nogle spillere 3 mål. Du kan spille på hvem der score første mål eller hvem der score sidste mål.

Spil på NFL

Når man spiller på NFL og amerikansk fodbold, så kan man spille på touchdown, du kan spille på hvor mange fieldgoals der bliver lavet. Spiller du på NFL så kan du også spille på hvor mange touchdowns en spiller laver, eller hvor mange touchdowns en quarterback kaster til.

NFL er fed sport hvor der er gang i den, der er massere af forskellige formationer og derfor kan man godt rende ind i en spiller ikke bliver brugt så meget som han måske blev sidste kamp.

Min anbefaling

Ligger man sin strategi og gerne vil spil på målscore, så sørg for ikke kun at spille på din ynglings spiller. Det er vigtigt du analyserer dine spil og finder frem til målscore der passer til det forsvar som holdet spiller mod. Du vil gøre dig selv en kæmpe tjeneste og lave regnskab over dine spil så du kan se hvilke ligaer og hvilke sports som du vinder penge på. Det gør at du får et overblik over dine spil og få et syn på hvor du vinder dine penge.

Er du nybegynder med at oddse, så kan du læse mere om hvordan man håndtere det at spille som begynder oddser på Spilbonus. Det er vigtigt man kender til typer af væddemål og hvordan du finder frem til værdi i spil, hvordan du lære og live bette og hvornår man skal gøre det.

 
No Comments