ODDS & BETTING REGNSKAB

Vores regnskab er klar - Vi har lavet det gratis for dig, så du kan holde styr over dine odds. Hvis man vil vide om man har overskud er regnskab vejen, dermed får du også et godt overblik over din spillestil.

 

Gør som over 200 andre og skriv dig gratis op til odds regnskabssystemet

HVORFOR FØRE REGNSKAB?

Når man fører regnskab for sine odds og betting aktiviteter, så kan det give meget værdifulde indsigter i ens performance. Alle er udsat for kognitive biases, hvorfor de spiller på sportsgrene, ligaer, spillere eller andet som oftest ikke er rationelt eller objektivt logisk. Det er blandt andet sådanne tanketorsk, som du kan identificere, hvis du fører et regnskab.

Vi arbejder på udviklingen af et regnskab, som samtidig kan give dig rådgivning på de spil du overvejer i realtid. Så inden du spiller 500 kroner på at Liverpool slår Chelsea, så kan du konsultere dit maskinelle regnskab, som vil give dig lidt indsigter som du bør overveje inden du spiller.

Derudover får du naturligvis indsigter, som ved hvilke oddsintervaller du oftest tjener penge, hvilke sportsgrene og ligaer du performer bedst og dårligst indenfor. Sluttelig skal vi heller ikke glemme at dit regnskab holder styr på om du faktisk taber eller vinder penge på den lange bane.

Odds og betting regnskab