ALLROUND HOLISTISK BETTING RÅDGIVNING

Vores team udvikler værktøjer, bygger regnskabsprogrammer, analyserer hundredetusindvis af datapunkter og meget mere for at du har bedre sandsynlighed for at komme ud fra kampen med bookmakerne med gevinst.

betting pokal
Danskespil logo
Bet365 logo
Unibet logo
Tipico logo
Nordicbet logo
Betfair logo

MARGINALER ER AFGØRENDE I BETTING. VORES MÅL ER AT HJÆLPE TIL AT FÅ MARGINALERNE OVER PÅ FORBRUGERENS SIDE.

Vores mål er meget klart. Vi vil gerne assistere, opkvalificere og rådgive danske betting entusiaster, som dig måske, for at forøge sandsynligheden for at det kan gøres til en indtægtskilde.

Derfor udvikler vi værktøjer som beregnere, regnskabsprogrammer, indsigtsrige statistikker og lignende instrumenter. Det giver sig selv, at vi skal hjælpe hvor vi kan, så hvis du har spørgsmål eller forespørgsler så skriv endelig en mail til os.

Bettingbranchen er super spændende og fra et finansielt synspunkt er det også et glimrende sted at investere, hvis man er dygtig. Faktum er dog at i gennemsnit taber hver dansker 2.000 kroner om året på sportsvæddemål hos bookmakere... Det er sådanne tal som skaber rammerne om vores vision.

Vi vil ikke være stedet hvor du læser daglige nyheder eller lignende, men vi vil være stedet du kommer tilbage til i ny og næ for at dygtiggøre dig og læse spændende materiale fra ligesindede.

9 bookmakere er blevet vurderet og reviewed

2.000.000 datapunkter er blevet analyseret

15 podcast afsnit er i støbeskeen for 2019

851 kopper kaffe er blevet konsumeret

Certifikater