NORDICBET BONUS & ANMELDELSE

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start på Nordicbet med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBETTER som giver op til 500 kroner risikofrit bet i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Nordicbet er det rigtige sted for dig læs vores anmeldelse af Nordicbet lige herunder.

Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
 
Bonus hos Nordicbet
Nordicbet app bonus

Opsummering

anmeldelse

Nordicbet er sammen med Unibet de stærkeste lokale bookmakere. Det skyldes deres gode platform, brede udvalg af spil (specielt i Norden) samt deres ganske udmærkede kundehåndtering.

Nordicbet bonuskode

Du får et risikofrit spil på 100% af din inbetaling op til 500kr. De skal omsættes 3 gange til minimum odds 1.50.

Live Betting hos Nordicbet

Live Betting-oplevelsen hos NordicBet er god. Der er et stort udvalg af sportsgrene døgnet rundt. Spiludbuddet er ligeledes bredt og varieret på stort set alle udbudte kampe. En bonus ved at vælge at bruge NordicBet er deres udbud af danske- og skandinaviske segundakampe på Live. Nordicbet tilbyder f.eks. Live på den danske U19-Liga, Skandinavisk divisionsfodbold og dansk basketball.

Gratis streaming af store kampe

Nordicbet har udviklet en solid platform for Live Streaming, hvor der dagligt vises alskens sport. Dette tæller blandt andet streaming fra de store internationale fodboldligaer. Som en bonus tilbyder de også streaming på kampe fra den anden side af kloden, så vil du se morgenfodbold fra Australien eller Japan, kan du gøre det hos Nordicbet. Og så er der selvfølgelig også masser af tenniskampe på ATP- og WTA-touren, som kan ses kvit og frit. Alt dette kan du tjekke i NordicBets Live Streaming kalender.

Fordel på Live-kampe

Gratis streaming hele døgnet

Nordicbet mobil live betting

Tilbagebetalingsprocent

Nordicbet følger markedets tilbagebetalingsprocent på de populære sportsgrene. Det vil sige, at du får en tilbagebetalingsprocent på omkring 96% på europæisk fodbold, og så lige et par procenter lavere på de hjemlige ligaer. På amerikanske ligaer som NHL, NBA og NFL tilbyder Nordicbet også en flot tilbagebetalingsprocent på over 95%, hvilket faktisk er over gennemsnittet. På tennis ligger de dog under gennemsnittet, hvilket trækker ned.

Nordicbet er tidligt ude med odds på spillerunderne uden at gå på kompromis med tilbagebetalingsprocenten, så dette er en bonus for dig, som sætter dine spil tidligt.

Nordicbet Kundeservice

Nordicbet har dansk kundeservice hver dag fra klokken 8:00-24:00 på telefon og live chat. Man kan dog sende e-mails døgnet rundt. Skulle man have spørgsmål i de sene nattetimer, har de dog en live chat på engelsk, som er tilgængelig døgnet rundt. Kundeservicen er nem at tilgå, og svarer oftest hurtigt.

Gennemsnitligt spiludvalg

Nordicbet tilbyder et gennemsnitligt spiludvalg på de populære sportsgrene og ligaer såsom Premier League, Grand Slams og amerikanske sportsgrene. Dette spiludvalg dækker oftest de klassiske spiludbud, og til de populære kampe findes der gerne specials, der kan inkludere playerspecials, hjørnespark eller kortspil. Nordicbet er dog i særklasse med spiludvalget i skandinaviske ligaer og sportsgrene, hvor de gerne står alene med spiludvalget. På stortset alle sportsgrene og ligaer tilbyder Nordicbet klassiske varianter som handicap, ciffertips, første målscorer og lignende.

God mobil navigation

NordicBet har en god mobilside, der kan tilgås både gennem mobile browsere og en app, der kan hentes til iOS og Android. Mobilsiden tilbyder et layout med tydelige knapper, og det gør det let at navigere rundt mellem ligaer og spiltyper. Med et enkelt klik skifter man nemt mellem sektionerne Hjem, Odds, Live Betting og Casino, hvilket er et stort plus. Man kan spille alle de samme odds som fra computeren. Hvis du opretter din Nordicbet konto gennem mobilen får du tilmed en 100% velkomstbonus på op til 500 kroner.

Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig