DANSKE SPIL BONUS & ANMELDELSE

Bet365 bonuskoder

Vil du gerne komme godt fra start hos Danske Spil med en bonus? Du kan bruge vores bonuskode BETBETTER som giver 1.000 kroner i bonus ved oprettelse. Hvis du endnu ikke ved om Oddset hos Danske Spil er det rigtige sted for dig, så tag læs vores anmeldelse af Danske Spil herunder og hør om fordelene og ulemperne.

 
Danske Spil bonus
Danske spil oddset bonus

Opsummering

anmeldelse

Danske Spil er overordnet set en ganske udmærket bookmaker. Platformen kunne være bedre, udbetalingsprocenten kunne være højere og sortimentet kunne være større. Men når det er sagt så har de en ret unik plads på det danske marked, og der er ofte relativt lukrative odds at hente på udvalgte begivheder, hvorfor netop Danske Spil har sin berettigelse i din samling af bookmakere.

Danske Spil bonuskode

Hvis du sætter 500 kroner ind på din Danske Spil konto så får du 500 kroner i bonus. Hvis du sætter 200 kroner ind får du 200 kroner i bonus. Du får altså 100% i bonus op til de fem hundrede kroner. Den bonus, som du får gennem bonuskoden, skal gennemspilles til minimum odds 1.5.

Live Betting hos Danske Spil

Der er ikke andre bookmakere med dansk licens, inklusiv Danske Spil, som er i nærheden af at have det live betting udvalg som Bet365 tilbyder. Når det er sagt så har Danske Spil et udmærket sortiment inden for live betting. Ydermere kan ud ofte drage fordel af deres lokale tilstedeværelse, hvis du ønsker at spille på dansk sport eller i det hele taget danske- eller lokale arrangementer.

Live Streaming med topfodbold

I samspil med live betting tilbyder Danske Spil særdeles mange kampe fra deres live streaming-tjeneste. Her er store internationale fodboldligaer som Æresdivisionen og La Liga særdeles godt repræsenteret, mens der også vises kampe fra sekundære ligaer. Desuden vises der også streaming fra nogle af verdens største tennisturneringer. Danske Spil tilbyder så absolut en af branchens bedste videoservices.

Stærke på live betting

Stort udvalg af streaming

Unibet live betting

Udbetalingsprocent

Danske Spil har tidligere fået på munden for at have blandt branchens laveste tilbagebetalingsprocent, men det er blevet markant bedre med den stigende konkurrence på det danske marked. Således er en tilbagebetalingsprocent på over 95% på Superligaen fremragende, ligesom de generelt holder en fin tilbagebetalingsprocent på andre danske sportsgrene. Og så er de også meget konkurrencedygtige på internationale fodboldligaer som bl.a. Premier League og La Liga.

Danske Spil Kundeservice

Danske Spils kundeservice strækker sig over email, telefon og Facebook-kontakt. Telefon og email kan tilgås alle dage fra 9-24, mens Facebook-supporten er fra 9-22 dagligt. På BetBetter er vi en smule uforstående overfor den manglende livechat, taget i betragtning at det er et utroligt effektivt middel til at møde kunderne. Til gengæld er vi positivt stillede overfor den danske kundeservice, ligesom det også er et godt træk at møde kunderne på de sociale medier.

Solidt udbud på dansk sport

Som en ærkedansk bookmaker har Danske Spil ikke overraskende et rigtig godt et udvalg på danske sportsgrene og ligaer. Der tilbydesover 80 forskellige spilmuligheder ugentligt på den danske Superliga – og her skiller Danske Spil sig ud fra konkurrenterne, fordi mange af disse spil er specialspil. Danske Spil er tilmed også godt repræsenteret i mindre danske ligaer samt i dansk underholdning. På internationale sportsgrene og ligaer har Danske Spil også et bæredygtigt udvalg, hvor der også tilbydes mange spilvarianter og specials på populære ligaer som bl.a. Premier League og NBA.

Danske Spil Mobil App

Danske Spils mobilside fungerer både fra en mobil browser, men man kan også downloade deres app til enten iPhone eller Android-telefoner. Som en bonus tilbyder Danske Spil også en app kaldet Sport og Spil, som tilbyder liveopdateringer i dine ønskede kampe, ligaer og sportsgrene.

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig