BET365 BONUSKODE & REVIEW

Bet365 bonuskoder

Med en velkomstbonus kommer du godt fra start hos Bet365. Denne bonuskode BETBONUS giver dig 1.000 kroner i bonus, når du opretter en konto. Hvis du endnu ikke ved om Bet365 er den rigtige bookmaker for dig, så tag bookmaker testen eller læs vores anmeldelse af Bet365.

 

Opsummering

anmeldelse

Bet365 er indiskutabelt en af de bedste bookmakere der findes. De fleste mener faktisk at Bet365 er den bedste af dem alle. De har det største udbud af spil på tværs af sportsgrene, en god kundeservice, gode odds, mange live spil, live streaming og en brugervenlig hjemmeside og mobil app. Så med en Bet365 bonuskode, er du godt i gang.

Bet365 bonus

Hvis du sætter 1000 kroner ind på din Bet365 konto så får du 1000 kroner i bonus ved brug af bonuskoden BETBONUS. Hvis du sætter 200 kroner ind får du 200 kroner i bonus, så du får 100% i bonus op til tusinde kroner. Både bonus og indskud skal gennemspilles 3 gange for at du kan udbetale pengene. Regler og vilkår gælder

Bedste bookmaker på Live Betting

Når det gælder live betting, er Bet365 med afstand den bedste bookmaker på det danske marked. Der tilbydes Live Betting på stort set alle tænkelige sportsgrene og ligaer døgnet rundt. Som better kan man drage fordel af dette kæmpe udvalg. Live Betting-markeder er som oftest styret af algoritmer og computere. Så fanger du en vigtig detalje i den kamp, du følger, er det muligt at udnytte dette. Her er Bet365 en bookmaker, som både tillader pæne indsatser og et stort spiludvalg, som gør din mulighed for gevinst større, når du spotter at Cristiano Ronaldo f.eks. lader sig udskifte med skade.

Video streaming i særklasse

Streaming af video er særdeles vigtigt for at kunne tjene penge på Live Betting. Dette giver muligheden for at spotte vigtige detaljer i en kamp, samt at se hvordan kampen – og ens mulige spil – udvikler sig. Her er Bet365 også i en liga for sig, og de har markedets klart største udvalg på live video. Dette tæller stort set alle sportsgrene, ligesom de også har aftaler med flere af de største fodboldligaer og tennisturneringer i verden.

Stærke på live betting

Stort udvalg af streaming

Tilbagebetalingsprocenten i top

Bet365 har en af de højeste tilbagebetalingsprocenter på det danske marked. De tilbyder en tilbagebetalingsprocent på over 95% på populære markeder som engelsk fodbold, Bundesligaen og Superligaen, mens også tennis og de amerikanske sportsgrene, basketball, baseball og ishockey nyder godt af dette. På Live Betting finder du også gerne en tilbagebetalingsprocent over 92-93% på de fleste markeder, og det er imponerende, taget det enorme spiludvalg i betragtning.

Bet365 Kundeservice

Bet365s kundeservice er dansk og kan kontaktes døgnet rundt og alle ugens dage på mail, chat og telefon. Generelt er ventetiden kort på live chat, og der svares også ganske hurtigt på email – især i dagtimerne. Henvendelser til support kan omhandle alt fra bonuskode og verificering af konto, men også eventuelle spørgsmål omkring spiludbud.

Markedets største spiludvalg

Bet365 har måske det største udvalg af alle bookmakere i hele verden. Der er en del asiatiske bookmakere i asien som har højere odds, men til gengæld har de ikke et lige så stort spiludvalg. Bet365 er specielt stærke til tennis og fodbold, pre-match, men især på Live Betting. Du finder også gerne specialspil på de største ligaer og sportsgrene. Dette kan for eksempel være kortspil og hjørnespil i store fodboldkampe, mens det kan være spillerspecials i sportsgrene som basketball og ishockey.

Brug Bet365 på mobilen

Mobildesignet på Bet365 fungerer imponerende gnidningsfrit. Designet bærer præg af høj brugervenlighed med store knapper og tydelige markeringer. Du har mulighed for at spille både fra en Bet365-app og din mobilbrowser. Desuden giver Bet365 dig også mulighed for at videostreame kampe fra mobilen. Hvis du spiller fra mobilen behøver du ikke at logge ind med Nem-ID.

Har du problemer med spil? Kontakt Ansvarligt spil

Det er nemt at komme igang og din bonus venter på dig ”Regler og vilkår gælder.”