BETVALUE BEREGNER

 

Indtast chancevurdering (i %)

Hvor mange % vurderer du, at der er for at et udfald sker? Så f.eks. hvad er sandsynligheden i procent for at Liverpool slår Chelsea. Selv hvis du tror Liverpool vinder må du aldrig glemme, at der også er en chance for at modstanderholdet vinder.

Indtast oddset på udfaldet

Hvad er oddset på det udfald du har chancevurderet ovenfor?

Beregneren gør resten

Nu gør beregneren sit arbejde og udregner om dette er et spil du i gennemsnit (altså teoretisk) burde tjene penge på at spille.

FORSTÅ BEREGNEREN

Indtast din chancevurdering. Det er den %-sats som du vurderer der er for et givent udfald (rødt kort, sejr eller noget helt tredje). Dernæst indtaster du det odds du kan få på det udfald, hvorefter vi kan beregne om der er værdi i spillet.

Den måde man udregner værdi aka. betvalue på er ved at gange sin %-sats med sit odds. Hvis betvalue overstiger 102-3 stykker, så kan du begynde at overveje at spille det pågældende spil.

Betvalue er et udtryk for hvor mange % af dine penge du over uendelig mange spil burde få tilbage. Så hvis vi vurderer, at der er 52% chance for at Liverpool slår Chelsea til odds 2, og lad os antage at det er rigtigt, så vil vi over 1000 spil få 52 x 2 = 104% af min indsats tilbage. Så hvis man spiller 500 kroner på odds 2 med en chancevurdering på 52%, så skal man huske 1) at man taber i 48 ud af 100 scenarier 2) man får i gennemsnit 104% tilbage på sin investering, men man skal forstå at man faktisk kun tjener 4 % (og dermed 500 x 0,04 = 20 kroner) på det spil.

 

 
Betvalue billede